Ορφανός: «Ο Κωνσταντέλιας δεν είναι ο νέος Κούδας – Μεγάλο ταλέντο, αλλά…»

Ορφανός: «Ο Κωνσταντέλιας δεν είναι ο νέος Κούδας – Μεγάλο ταλέντο, αλλά…»

Ο Κώστας Ορφανός κατέθεσε την άποψή του για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Με τα κατορθώματα του Γιάννη Κωνσταντέλια ασχολείται ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός κόσμος.

Ο νεαρός άσος κάνει παπάδες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ο Κώστας Ορφανός έσπευσε να τον αποθεώσει με δηλώσεις του στον αέρα του Metropolis 95,5.

Διαβάστε επίσης: Ομάδα – έκπληξη στο κόλπο για τον Μαρσέλο

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έσταξε μέλι για το wonderkid των ασπρόμαυρων, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο πως δεν είναι ο νέος Κούδας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε: «Μπήκε καλά η εβδομάδα. Επανήλθε η αισιοδοξία στο κόσμο μετά το αποτέλεσμα στη Τρίπολη. Καμιά φορά μένουμε σε πράγματα που έχουν τελειώσει και αφήνουμε τη συνέχεια. Καλό είναι τον κόσμο να τον κρατάμε στην ουσία, ότι δηλαδή 4 ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Κανείς ας πούμε δεν πιστεύει στον Παναθηναϊκό, που αυτή την στιγμή είναι πρώτος. Στο ξεκίνημα είχε μια καλή ομάδα, είχε τη τύχη με το μέρος του. Δημιούργησε μια μεγάλη βαθμολογική διαφορά αλλά οι άλλοι τελικά κατάφεραν και αντέδρασαν».

Για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Είναι αλήθεια ότι κάναμε λίγες ευκαιρίες, ενώ η ΑΕΚ έβαλε τη μπάλα περισσότερες φορές θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ. Το σημαντικότερο είναι ότι κερδίσαμε με ένα καθαρό σκορ κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως δεν συμφωνούν με όσους συγκρίνουν τον Γιάννη Κωνσταντέλια με τον Γιώργο Κούδα: «Όχι, δεν συμφωνώ και είμαι ξεκάθαρος. Είναι πολύ μεγάλο ταλέντο, η βελτίωση από τις ακαδημίες στον επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι σημαντική, σίγουρα κάνει περισσότερα πράγματα και πιέζει περισσότερο. Παίζει πιο ελεύθερα στο γήπεδο. 

Χρειάζεται να κοιτάξει το θέμα γκολ για να ολοκληρώσει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Ο Γιώργος Κούδας ήταν άλλη περίπτωση. Ήταν αρχηγός, οργανωτής, και εκτελεστής. Όλα αυτά έχει χρόνο ο Γιαννάκης για να μπορέσει να τα κάνει και να ολοκληρωθεί. Είναι ένας ξεχωριστός ποδοσφαιριστής με δικό του όνομα.

Η αλήθεια είναι ότι το παιδί αυτό είναι πολύ προσγειωμένο. Όσο περισσότερο δουλεύει τόσο θα αυξάνεται η αξία του. Ελπίζω, το εύχομαι και το πιστεύω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ