ΠΑΟΚ: Δεν καλύπτεται από την πρόταση της Chicago Fire για Κούτσια

ΠΑΟΚ: Δεν καλύπτεται από την πρόταση της Chicago Fire για Κούτσια

Ο ΠΑΟΚ έχει πρόταση στα χέρια του από τη Chicago Fire για τον Γιώργο Κούτσια, η οποία ωστόσο δεν καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις του «δικεφάλου». Θετικός ο παίκτης για το MLS.

Η Chicago Fire φαίνεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Κούτσια, ωστόσο αυτή δεν καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις των ανθρώπων του «δικεφάλου».

Η ενδεχόμενη μετακίνηση του παίκτη στην Αμερική παρ’ όλα αυτά δεν έχει ναυαγήσει, καθώς ο ίδιος ο Κούτσιας βλέπει θετικά μια τέτοια εξέλιξη και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντέλιας: «Πόλεμος» ατζέντηδων για το αστέρι του ΠΑΟΚ

Η ομάδα του Σικάγο έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Έλληνα παίκτη και η προσφορά που έχει καταθέσει αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ, με τον ΠΑΟΚ να κοστολογεί τον νεαρό πιο ακριβά.

Θυμίζουμε πως ο Κούτσιας αγωνίζεται ως δανεικός στον Βόλο, έχοντας υπογράψει προηγουμένως συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους» μέχρι το 2026, έτσι λοιπόν ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί την τιμή που θεωρεί ότι θα είναι η καλύτερη για να παραχωρήσει τον επιθετικό του, ο οποίος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του και θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν θα υπάρξει τελικά συμφωνία μεταξύ των ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ