Κωνσταντέλιας: «Πόλεμος» ατζέντηδων για το αστέρι του ΠΑΟΚ

Κωνσταντέλιας: «Πόλεμος» ατζέντηδων για το αστέρι του ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ανάβει και άλλες φωτιές στην Τούμπα. Δεν είναι μόνο ο χορός των ομάδων γύρω του. Είναι και οι μάνατζερ που σπεύδουν να μπουν σφήνα στην υπόθεση...

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας κάνει διαδοχικά limit up και ο «πόλεμος» γύρω του φαίνεται να έχει ανάψει για τα καλά. Δεν είναι μόνο τα μεγάλα ευρωπαϊκά clubs που έχουν πιάσει πλέον στασίδι στη Τούμπα παρακολουθώντας τα κατορθώματα του wonderkid που αλλάζει το… οικονομικό μέλλον του ΠΑΟΚ. Είναι και οι ατζέντηδες που μυρίστηκαν ζεστό χρήμα και με τη σειρά τους πιάνουν θέση γύρω από το τραπέζι μιας μελλοντικής μεταγραφής από εκείνες που ταράζουν τα νερά. Έχει ήδη έναν εκπρόσωπο ο νεαρός. Τα μεγάλα γραφεία όμως ως γνωστόν δεν καταλαβαίνουν από τέτοια. Και το παιχνίδι… άρχισε!

Αυτή την στιγμή, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, εκπροσωπείται από τον Λεωνίδα Αθανασούλη και το γραφείο «ProHeroes» της Αυστρίας. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν και άλλα γραφεία που θα επιδιώξουν να πλησιάσουν τον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Ακόμα ένα παραλήρημα από Λουτσέσκου: «Το 2018 μου έκλεψαν το πρωτάθλημα και το 2022 το Κύπελλο»

Η πρώτη που ενδιαφέρθηκε είναι η Αμερικανική «Wasserman», η οποία έχει προϊστορία με τον ΠΑΟΚ από τις πωλήσεις των Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστου Τζόλη στην Νόριτς. Μία εταιρία, που στο πελατολόγιό έχει ονόματα όπως ο Φεντερίκο Βαλβέρδε και ο ‘Εμερικ Λαπόρτ, ήταν αυτή που μεσολάβησε για τον αρχικό δανεισμό του Γιαννούλη τον Ιανουάριο του 2021 και στην συνέχεια την πώληση του το καλοκαίρι, για 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, απέκτησε τα δικαιώματα του Τζόλη και ήταν η ίδια, η οποία «έφερε» στον ΠΑΟΚ τα 11 εκατομμύρια της Νόριτς, το καλοκαίρι του 2021.

Ο δεύτερος μανατζερικός «μνηστήρας» για τον Κωνσταντέλια είναι η «Rogon», η μεγαλύτερη Γερμανική εταιρία στο διεθνές ποδόσφαιρο με πελάτες της ποδοσφαιριστές όπως ο Ρομπέρτο Φιρμίνο και ο Ζοέλιντον. Συνεργάτης της στην Ελλάδα, ο Πολ Κουτσολιάκος, ο Ελληνογερμανός εκπρόσωπος αρκετών Ελλήνων ποδοσφαιριστών όπως του πρώην «κάτοικου» Τούμπας, Δημήτρη Πέλκα. Ταυτόχρονα, το γερμανικό γραφείο, εκπροσωπεί τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια αλλά και τους Τόμας Μουργκ και Γιάννη Μιχαϊλίδη, οπότε είναι προφανές πως δίαυλος επικοινωνίας με τον σύλλογο του νεαρού ποδοσφαιριστή υπάρχει ήδη.

Στην Τούμπα, σίγουρα θα εμφανιστούν και άλλοι ενδιαφερόμενοι και θα γίνει «πέρασμα», τόσο για ομάδες, όσο και για ατζέντηδες, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει προτάσεις πάνω από τα 10 εκατομμύρια ευρώ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή και τον Κωνσταντέλια να τον περιμένουν δύσκολες αποφάσεις για το μέλλον του.

Γιάννης Νικολόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ