Superleague: Όλα τα φώτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Superleague: Όλα τα φώτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Superleague, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στη Θεσσαλονίκη και τον αγώνα του Άρη με τον Ατρόμητο.

Μετά τις Σαββατιάτικες (24/2) αναμετρήσεις όπου Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο γήπεδο, η Superleague συνεχίζεται με τρεις επιπλέον «μάχες» οι οποίες και θα κλείσουν την 24η αγωνιστική ημέρα της λίγκας.

Η δράση ξεκινά στις 16:00 με δύο αναμετρήσεις. Αρχικά, ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Νίκαια (Cosmote Sports 1) με τους γηπεδούχους να… καίγονται για νίκη καθώς θέλουν να απομακρυνθούν όσο το δυνατόν περισσότερο από τον πάτο της βαθμολογίας. Οι Κρητικοί είναι σε σαφώς καλύτερη θέση, όμως δεν θα ήθελαν να μπλέξουν ενόψει πλέι-άουτ.

Την ίδια ώρα, ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό (Novasports Prime). Οι Βοιωτοί βρίσκονται αυτή την στιγμή στην τελευταία θέση μαζί με τη Λαμία η οποία έχει ματς περισσότερο, και δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να παραμείνουν εκεί. Από την άλλη ο Παναιτωλικός βρίσκεται στο κυνήγι των πλέι-οφ, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο ν προλάβει.

Τέλος, το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στις 19:30 (Novasports Prime) σε ένα παιχνίδι που «καίει» τους Θεσσαλονικείς. Οι «κίτρινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν την απώλεια βαθμών του Βόλου και με νίκη να τους προσπεράσουν, ενώ οι Περιστεριώτες θα κυνηγήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για να βρεθούν εκείνοι στα πλέι-οφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

16:00 Ιωνικός-ΟΦΗ

16:00 Λεβαδειακός-Παναιτωλικός

19:30 Άρης-Ατρόμητος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ