Νέα μάχη ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, με… τρόπαιο τον Πασαλίδη

Νέα μάχη ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, με… τρόπαιο τον Πασαλίδη

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο των Δικεφάλων και προστίθεται στους λόγους διατήρησης του ψυχροπολεμικού κλίματος. To10.gr έχει το ρεπορτάζ...

Η μάχη των Δικεφάλων μαίνεται σε όλα τα επίπεδα. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ βρίσκονται σε ανοιχτή διαμάχη μετά τα όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Τούμπα. Διαπληκτίζονται ανελέητα στις δικαστικές αίθουσες, χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να πλήξουν επικοινωνιακά αλλήλους και εσχάτως ετοιμάζονται για… εχθροπραξίες και στο Κύπελλο, με τον τελικό του Κυπέλλου να εξελίσσεται ήδη σε power game μεταξύ των δύο πρώην συμμάχων. Ωστόσο, η κόντρα τους φαίνεται ότι επεκτάθηκε και μετά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ετοιμάζονται να μονομαχήσουν για ακόμη ένα «τρόπαιο»: Τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη.

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί ήδη μήλον της Εριδος για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρώην σύμμαχοι χτύπησαν την πόρτα των Αρκάδων για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό. Και ενημερώθηκαν ότι η τιμή πώλησης φτάνει το 1.000.000 €. Αλλά και πως… παζάρια δεν γίνονται, καθώς αυτό ήταν και το ποσό που είχε συμφωνηθεί και με τον Ολυμπιακό, πριν οι Πειραιώτες αποφασίσουν να «παγώσουν» τη μετακίνηση του παίκτη.

Στη Θεσσαλονίκη δείχνουν πολύ ζεστοί με την περίπτωση Πασαλίδη. Θεωρούν ότι είναι το στιλ παίκτη που ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού του Δικεφάλου του Βορρά. Μάλιστα, στη… ζυγαριά μεταξύ του Μιχάι και του Πασαλίδη, ο δεύτερος κρίνεται θεωρείται καλύτερη περίπτωση από τον Λουτσέσκου, τον Μίχελ, αλλά και το τμήμα σκάουτινγκ. Και για αυτόν τον λόγο οι προσπάθειες έχουν επικεντρωθεί σε αυτόν. Αλλωστε, από τη στιγμή που και ο Παναιτωλικός κοστολογεί τον 19χρονο στόπερ του με 1.000.000 €, διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους Θεσσαλονικείς στο ποιον να επιλέξουν…

Από την πλευρά της ΑΕΚ το ενδιαφέρον είναι εξίσου έντονο, ενώ όπως έχει αποκαλύψει εδώ και αρκετές ημέρες to10.gr, δεν πρέπει να θεωρηθεί υπερβολή ο χαρακτηρισμός του Πασαλίδη ως «πρώτου στόχου» της Ενωσης για το κέντρο της άμυνάς της. Οι Κιτρινόμαυροι ήθελαν να ενημερωθούν πλήρως για τα δεδομένα της υπόθεσης και κατά πόσο ο Ολυμπιακός έχει λόγο στο μέλλον του. Από τη στιγμή που έμαθαν τι γίνεται, αποφάσισαν να ενημερώσουν (ανεπίσημα) τον Αστέρα Τρίπολης για το ενδιαφέρον. Και για την πρόθεση κατάθεσης προσφοράς με το τέλος του πρωταθλήματος.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στον Αστέρα τρίβουν τα χέρια τους με τη συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς αντιλαμβάνονται ότι το επόμενο διάστημα το δεύτερο σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου (μετά τον Δουβίκα), θα μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού. Κάτι που σημαίνει ότι η τιμή πώλησης μπορεί να ανέβει ακόμη ψηλότερα από ό,τι αναμενόταν. Διότι ο εκπρόσωπος του παίκτη υποστηρίζει ότι στο παιχνίδι της απόκτησης του Πασαλίδη θα μπουν και ιταλικές ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ