Εδωσε το σύνθημα ο Φορτούνης: «Μπορούμε να το γυρίσουμε, το πιστεύουμε»

Εδωσε το σύνθημα ο Φορτούνης: «Μπορούμε να το γυρίσουμε, το πιστεύουμε»

Αισιόδοξος για τη συνέχεια εμφανίστηκε ο Κώστας Φορτούνης.

Ηταν εκ των πρωταγωνιστών στο ντέρμπι του Φαλήρου. Ο Κώστας Φορτούνης άγγιξε το… τέλειο στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, προκαλώντας συνεχώς μπόλικους «πονοκεφάλους» στην «πράσινη» άμυνα.

Ελεώ Πινέιρο, οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 0-0 με την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, αλλά ο Κώστας Φορτούνης εξακολουθεί να πιστεύει σε ανατροπή του σκηνικού. Αλλωστε, η διαφορά είναι μόλις στους 5 πόντους, με τον Ολυμπιακό να αποδεικνύει πολλά στο σαββατιάτικο ντέρμπι.

Διαβάστε επίσης: Σπάθας: «Πεντακάθαρο γκολ του Βρουσάι – Ύποπτη η διαιτησία κατά Ολυμπιακού»

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, δίνοντας το σύνθημα για τη μεγάλη αντεπίθεση του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Mega και την εκπομπή Super Μπάλα:

«Μπορούμε να το γυρίσουμε, το πιστεύουμε, το δείχνουμε σε κάθε αγώνα. Το δείξαμε και στον πρώτο της βαθμολογίας, σ’ όλα τα ντέρμπι είμαστε πάρα πολύ καλοί.

Μας λείπει λίγο το γκολ, αυτό είναι και θέμα τύχης μερικές φορές, αλλά η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες, κάνει φάσεις, πιέζει τον αντίπαλο.

Είναι κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις, και βγαίνει και στο γήπεδο. Ο κόσμος ναι μεν μπορεί να μην χάρηκε μία νίκη, αλλά είδε πώς παίξαμε και πιστεύω ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάναμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ