Αρης: Aγωνία για Ρουπ και Ματέο

Αρης: Aγωνία για Ρουπ και Ματέο

Ο Τερζής περιμένει να δει τα αποτελέσματα της μαγνητικής που θα κάνει ο Λούκας Ρουπ, αλλά και την κατάσταση του Ματέο Γκαρσία.

Σε διήμερο ρεπό (Καθαρά Δευτέρα 27/2 και Τρίτη 28/2) βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του Αρη, με τον Απόστολο Τερζή να τους ανταμείβει για την εμφάνιση και τη νίκη επί του Ατρόμητου (2-1). Το «τρίποντο» αυτό σηματοδότησε την επιστροφή των «κίτρινων» στην πέμπτη θέση της κατάταξης και την εξασφάλιση της συμμετοχής στα Play Off.

Οι παίκτες του Άρη θα επιστρέψουν την Τετάρτη (1/3) σε προπονητικούς ρυθμούς, αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι απέναντι στη Λαμία (Κυριακή 5/3, 17:30 – «Αθανάσιος Διάκος»), στο πλαίσιο της 25ης – προτελευταίας – αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Σε αυτό το διήμερο, ο Τερζής αφενός θα περιμένει να δει τα αποτελέσματα της μαγνητικής που θα κάνει ο Λούκας Ρουπ, αλλά και την κατάσταση του Ματέο Γκαρσία.

Ο Γερμανός μέσος και ο Αργεντινός εξτρέμ έγιναν αμφότεροι αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τους Περιστεριώτες, παιχνίδι στο οποίο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες ο Πίτερ Ετέμπο, με τον Τερζή να αποφασίζει αν θα εκτίσει ο Καμερουνέζος μέσος τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του απέναντι στη Λαμία ή στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 12/3, 19:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»). Από το τελευταίο θα απουσιάσει δεδομένα ο Μόουζες Οντουμπάτζο, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του, αλλά επιστρέφει ο Φαμπιάνο Λέισμαν, έχοντας μείνει εκτός στα δυο πιο πρόσφατα – επίσης – λόγω τιμωρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ