Γιοβάνοβιτς: «Υπομονή και ψυχραιμία μας οδήγησαν σε μια σημαντική νίκη»

Γιοβάνοβιτς: «Υπομονή και ψυχραιμία μας οδήγησαν σε μια σημαντική νίκη»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Παναιτωλικό και τη νίκη του Τριφυλλιού με 2-0.

Ο Παναθηναϊκός με γκολ των Μαντσίνι και Παλάσιος επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στη Λεωφόρο για την 25η αγωνιστική της Super League και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τόνισε ότι οι Πράσινοι έδειξαν υπομονή και ψυχραιμία και κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη.

Διαβάστε επίσης: Τσαρούχα: Την έφτυσαν στο πρόσωπο στο Παλέ! Όλα όσα οδήγησαν στο θρίλερ των 3,5 ωρών (vid)

«Χρειαζόταν υπομονή. Αντιμετωπίσαμε μία καλή ομάδα αμυντικά, η υπομονή για εμάς σε αυτή τη φάση δεν είναι εύκολο τώρα που θέλουμε τη νίκη. Η υπομονή που είχαμε μας βοήθησε να παίξουμε ψύχραιμα και να βάλουμε το γκολ. Είναι μία σημαντική νίκη.

Είναι τεράστια διαφορά από πέρσι. Εγώ ξέρω τι γίνεται, που ήταν πέρσι η ομάδα και που φέτος, όλα είναι διαφορετικά, η πίεση που είχαμε. Πλέον είμαστε στο μονοπάτι του Παναθηναϊκού, του πρωταθλητισμού, εμείς απολαμβάνουμε τη γεμάτη Λεωφόρο. Θέλαμε να μπούμε στα play off φέτος και να έχουμε μία ευκαιρία και σήμερα τα καταφέραμε, θέλω να πω μπράβο στους παίκτες μου για αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ