Άρης: Ξεκαθαρίζει για Ρουπ

Άρης: Ξεκαθαρίζει για Ρουπ

Η κατάσταση του Γερμανού μεσοεπιθετικού θα αξιολογηθεί εκ νέου στη σημερινή προπόνηση, ενώ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στους ανθρώπους του Άρη ότι θα προλάβει τον κυριακάτικο (12/3) εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Τόλης Τερζής και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για το κυριακάτικο (12/3) εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας στραμμένα τα βλέμματα τους στον Λουκάς Ρουπ.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός είχε υποστεί θλάση στους οπίσθιους μηριαίους και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί ξανά στο σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης. Υπάρχει, μάλιστα, συγκρατημένη αισιοδοξία στους ανθρώπους του Άρη οτι θα προλάβει την αναμέτρηση με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Αντίθετα, ο προπονητής των κιτρίνομαυρων έχει να αντιμετωπίσει δύο σημαντικά προβλήματα απουσιών, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Οντουμπάζιο και Ετέμπο. Ο Εμπακατά θα καλύψει το κενό του πρώτου στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

Ακόμα, ένας εκ των Νταμπό ή Ντουκουρέ θα είναι ο αντικαταστάτης του Ετέμπο στα χαφ. Τέλος ενδιαφέρον παρουσιάζει το αν ο Τερζής θα προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές στο βασικό σχήμα, λόγω της άσχημης απόδοσης της ομάδας του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ