Super League Κ19: Ο άλλος «τελικός» του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ- Μάχη για τον τίτλο οι Ερυθρόλευκοι με τον ΠΑΟΚ

Super League Κ19: Ο άλλος «τελικός» του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ- Μάχη για τον τίτλο οι Ερυθρόλευκοι με τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται και στην Κ19 με την ΑΕΚ σε ένα κομβικό ματς για το πρωτάθλημα. Η «μάχη» με τον ΠΑΟΚ και τα παιχνίδια που θα κρίνουν τον τίτλο.

Το πρωτάθλημα της Super League Κ19 οδεύει προς την τελική του ευθεία, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να δίνουν μία σπουδαία μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Οι ερυθρόλευκοι έχουν καταφέρει να ανέβουν στην πρώτη θέση, έχοντας έναν βαθμό διαφορά από τον Δικέφαλο του βορρά και με πέντε αγωνιστικές να απομένουν τα πάντα θα κριθούν στο… νήμα.

Στην αρχή του 2023, όλα έδειχνα ότι το πρωτάθλημα θα το έπαιρνε ο ΠΑΟΚ, όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε δύο εντός έδρας απώλειες, με τις ισοπαλίες (1-1) εναντίον του ΟΦΗ και του Λεβαδειακού και έχασε σημαντικό έδαφος.

Από εκεί και πέρα ωστόσο, αν και νίκησε (2-0) τους «ερυθρόλευκους» στο ντέρμπι κορυφής στις 5 Φεβρουαρίου, ακολούθησαν νέες απώλειες, όπως η ισοπαλία με τον Αστέρα στην Τρίπολη (1-1) και η ήττα (1-0) από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Έτσι ο Ολυμπιακός μάζεψε τη διαφορά και σε αυτό το διάστημα πήρε 21 βαθμούς, έναντι μόλις 12 του ΠΑΟΚ και ως αποτέλεσμα η διαφορά του -8 με την οποία έκλεισε το 2022 έχει μετατραπεί σε +1 υπέρ των Πειραιωτών.

Το πρόγραμμα των πέντε αγωνιστικών θα κρίνει και τον τίτλο, με τον Ολυμπιακό όμως να έχει κομβικό ματς με την ΑΕΚ στο Γαλάτσι το Σάββατο (11/3), με την Ένωση να είναι στην 3η θέση. Κομβική σημασία έχει η πρώτη αγωνιστική μετά την επανέναρξη, καθώς οι δύο διεκδικητές δίνουν πολύ δύσκολους εκτός έδρας αγώνες εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα (ΟΣΦΠ) και του Παναιτωλικού. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα μία επικίνδυνη έξοδο στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση ισοβαθμίας οι δύο ομάδες έχουν ίδια αποτελέσματα στους μεταξύ τους αγώνες, άρα η πρωτιά θα κριθεί στη συνολική διαφορά τερμάτων με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο +32 (45-13) και τον ΠΑΟΚ στο +24 (39-15).

Η βαθμολογία στην κορυφή:

Ολυμπιακός 49
ΠΑΟΚ 48

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

ΑΕΚ – Ολυμπιακός
ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης
Ιωνικός – Ολυμπιακός
Βόλος – Ολυμπιακός

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ:

Βόλος – ΠΑΟΚ
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ
Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ – Άρης
Λαμία – ΠΑΟΚ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ