ΠΑΣ Γιάννενα – Λάρισα 0-0

ΠΑΣ Γιάννενα – Λάρισα 0-0

ΠΑΣ και ΑΕΛ ταλαιπώρησαν την μπάλα για 90 λεπτά σε ένα κακό παιχνίδι στους Ζωσιμάδες, με το μηδέν σε όλα να αντικατοπρίζει την εικόνα που είχαν.

Ο Κόντε σημάδεψε το δοκάρι στο 86΄στην μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στους Ζωσιμάδες και έτσι ΠΑΣ και ΑΕΛ μοιράστηκαν τους βαθμούς (0-0) αλλά και τις… κακές εντυπώσεις σε ένα ματς που ταλαιπώρησαν την μπάλα στο μεγαλύτερο διάστημα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ ήταν αυτός που πίεσε περισσότερο και θα προσπάθησε για το γκολ όμως η Λάρισα είχε τις απαντήσεις. Παράλληλα το πρώτο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις με τον ρυθμό να είναι χαμηλός και τα ρίσκα των δύο ομάδων ελάχιστα. Η Λάρισα πίεζε ψηλά για να κάνει πιο δύσκολο το παιχνίδι των γηπεδούχων που δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά.

Το κλειδί: Η διάθεση των δύο ομάδων δεν ήταν τέτοια που θα μπορούσε να προσφέρει καλό ποδόσφαιρο. Κλειστό ματς και από τους δύο με το… κλειδί του ματς να αγνοείται. Η καλή ανασταλτική λειτουργία της Λάρισας κατά κάποιο τρόπο.

Το 10αρι: Δεν διακρίθηκε κάποιος ιδιαίτερα σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα. Ο Κόντε θα μπορούσε να χριστεί ως πολυτιμότερος όμως το δοκάρι στο 86΄τον σταμάτησε.

Γιατί κόουτς: Πολλές απουσίες είχε η Λάρισα παρόλαυτα κατάφερε να κρατήσει στον ρυθμό που ήθελε το παιχνίδι και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στον πάγκο: Η επιθετική γραμμή του ΠΑΣ ήταν μακριά από την καλή της μέρα, χωρίς να μπορέσει να βρει λύσεις στην κλειστή άμυνα της ζώνης.

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ 0-0
ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 0-0

ΓΚΟΛ: –

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)
4ος Διαιτητής: Γκορτσιλάς (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Χούμπτσεφ, Γκοίκοβιτς, Μασούρας

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Βελλίδης, Βιντάλ, Τζημόπουλος, Τσικάρσκι, Μανθάτης (58΄Χαλκιαδάκης), Σκόνδρας, Λίλα (75΄Γιάκος), Μιχαήλ, Νικολιάς, Μπουκουβάλας, Κόντε

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκοϊκοβιτς, Γκόλιας, Χούμπτσεφ (38΄Μπάλλας), Μιλοσάβλιεβιτς (71΄Περόνε), Μλαντένοβιτς, Κρίζμαν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ