Ο Μάριν κάνει μήνυση στον διαιτητή Κατσικογιάννη (vid)

Ο Μάριν κάνει μήνυση στον διαιτητή Κατσικογιάννη (vid)

Ο Μάρκο Μάριν κάνει μήνυση στον διαιτητή του αγώνα, Αλέξανδρο Κατσικογιάννη, ο οποίος έσπρωξε τον παίκτη του Ολυμπιακού στις διαμαρτυρίες για τομ πεντάκαθαρο πέναλτι που δεν έδωσε στις καθυστερήσεις. Ο Μάριν έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και μετά το ματς κάνει μήνυση στον διαιτητή.

Ο διαιτητής του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα, Αλέξανδρος Κατσικογιάννης αδίκησε τους ερυθρόλευκους καθώς δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ομάδας του λιμανιού σε τρεις τουλάχιστον φάσεις του ματς, με αποκορύφωμα το χέρι του Κοντοέ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Αυτό όμως που πρέπει επίσης να σημειωθεί κι έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι ότι ο Μάρκο Μάριν κάνει μήνυση στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός εξτρέμ των πειραιωτών είναι στα αποδυτήρια του γηπέδου της Ριζούπολης και κάνει μήνυση στον διαιτητή, καθώς ο Κατσικογιάννης τον έσπρωξε τη στιγμή που ο παίκτης του Ολυμπιακού διαμαρτύρονταν για τον μη καταλογισμό του πεντακάθαρου πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Κατσικογιάννης έσπρωξε τον ερυθρόλευκο μεσοεπιθετικό ο οποίος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και ο Μάριν κάνει μήνυση στον διαιτητή. Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού ήταν πολύ εκνευρισμένος με τον ρέφερι τόσο για τις αποφάσεις του που αδίκησαν τους πειραιώτες όσο και για τον τρόπο με τον οποίο τον έσπρωξε ο Κατσικογιάννης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ