Βόλος – ΠΑΟΚ 0-1: Λυτρωτής Τόμας στο Πανθεσσαλικό

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-1: Λυτρωτής Τόμας στο Πανθεσσαλικό

Το γκολ του Μπράντον Τόμας στο 30ο λεπτό ήταν αρκετό για να χαρίσει στον ΠΑΟΚ τη νίκη κόντρα στον Βόλο, για την τελευταία αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε χάρη στο γκολ του Μπράντον Τόμας στο 30ο λεπτό, να φύγει με το «διπλό» από το Πανθεσσαλικό, επικρατώντας του Βόλου με 1-0, για την τελευταία αγωνιστική της Super League. Οι «ασπρόμαυροι» ανέβηκαν στους 54 βαθμούς και διατηρήθηκαν στην 4η θέση, πίσω από τον Ολυμπιακό.

Ο Κοτάρσκι ξεκίνησε κάτω από την εστία για τον ΠΑΟΚ, με τους Σάστρε, Κάργα, Κουλιεράκη και Ράφα Σοάρες στην τετράδα της άμυνας, Σβαμπ και Ντάγκλας Αουγκούστο στα χαφ ο Νάρεϊ στη δεξιά πλευρά, ο Ζίβκοβιτς στην αριστερή, με τον Κωνσταντέλια να είναι πίσω από τον Μπράντον Τόμας που βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Φάουλ και κόκκινη του Μουκουντί στο 5΄ – Βρίσκει τον Μπακαμπού ο Χατζησαφί στο 45+2΄ (vids)

Για τον Βόλο ξεκίνησαν οι Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Σι, Τσοκάνης, Λούνα, Ντέλετιτς, Πίρες, Τσίρινος, Οζέγκοβιτς.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση ψάχνοντας από νωρίς το γκολ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 6ο λεπτό με τον Νάρεϊ να μην προλαβαίνει την μπάλα προ κενής εστίας, μετά από γύρισμα του Αουγκούστο. Ο ΠΑΟΚ σπατάλησε κι άλλες ευκαιρίες, μέχρι το 30ο λεπτό, όταν Νάρεϊ μπήκε στην περιοχή, πήρε την εξαιρετική κάθετη του Αουγκούστο, γύρισε στον αμαρκάριστο Τόμας που προ κενής εστίας έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν τις στιγμές τους, μπήκαν δυναμικά και έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό παραλίγο να το βρουν στο 68ο λεπτό, όταν ο Οζέγκοβιτς βγήκε τετ α τετ με τον Κοτάρσκι, τον απέφυγε αλλά καθυστέρησε, με αποτέλεσμα το σουτ που επιχείρησε να σταματήσει σε αμυντικό. Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια αφυπνίστηκε, ανέβασε και πάλι «στροφές» και απείλησε με τον Αουγκούστο στο 74′ και τον Ολιβέιρα στις καθυστερήσεις, ωστόσο το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Τσοκάνης (90’ Καρτάλης), Ντέλετιτς, Πιρές (87’ Κάτσε), Τσιρίνος (81’ Τάχατος), Οζέγκοβιτς

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κάργας, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ (75’ Ντάντας), Ντάγκλας, Νάρεϊ (75’ Ελ Καντουρί), Κωνσταντέλιας (66’ Τάισον), Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον (66’ Ολιβέιρα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ