Τον VARίστα του ΑΕΚ-ΠΑΟ τον κατηγορούν μέχρι και οι Πορτογάλοι και εδώ τον έφεραν για κορυφαίο

Τον VARίστα του ΑΕΚ-ΠΑΟ τον κατηγορούν μέχρι και οι Πορτογάλοι και εδώ τον έφεραν για κορυφαίο

Ο VARίστας διαιτητής που ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ, Μπρούνο Εστέβες κατηγορείται για σκάνδαλο δωροδοκίας στην Πορτογαλία. Πως να μην κατηγορηθεί στο ντέρμπι...

Στην Ελλάδα των πιο συναρπαστικών playoff των τελευταίων ετών, σε παιχνίδια που κάθε διαιτητική απόφαση μετράει έφεραν στο ΑΕΚΠΑΟ για υπεύθυνο στο VAR, έναν άνθρωπο που τον κατηγορούν μέχρι και οι συμπατριώτες του Πορτογάλοι.

Δύο εβδομάδες πριν το ελληνικό ντέρμπι, ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο διαφθοράς της Μπενφίκα. Πιο συγκεκριμένα διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί αν ο Μπρούνο Εστέβες και ακόμη ένας διαιτητής, έχουν δεχθεί χρήματα προκειμένου να σφυρίξουν ευνοϊκά της ομάδας της Λισαβόνας.

Διαβάστε επίσης: Χάσανε την… μπάλα στην ΑΕΚ: Στο ματς με τον Παναθηναϊκό, τους φταίει ο Ολυμπιακός

Ο σχολιαστής του Porto Canal, Ντιόγκο Φαρία έχει δηλώσει πως ο Εστέβες σταμάτησε να είναι διαιτητής αγωνιστικού χώρου «επειδή δεν είχε δεξιότητες και ήταν ανεπαρκής και ανίκανος», ενώ τον χαρακτήρισε «εγγυητή για την Μπενφίκα» σκεπτόμενος αν είναι αυτή η πορεία η «επαγγελματική ασφάλεια της ζωής του».

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Πόρτο, Φρανσίσκο Μάρκες, τον Δεκέμβριο του 2020 είχε σταθεί απέναντι στον ορισμό του Εστέβες σε αγώνα των «Δράκων» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, λέγοντας: «Ο Μπρούνο Εστέβες βρίσκεται συστηματικά πίσω από το VAR. Τούτο προκαλεί τεράστια ζημιά στο πρωτάθλημα. Παρά τα αλλεπάλληλα λάθη του, τον επιλέγουν σταθερά στα μεγάλα ντέρμπι».

Και στην Ελλάδα τον έφερε ο κύριος Μπένετ για να κρίνει αν οι αποφάσεις ενός άλλου προβληματικού διαιτητή θα είναι σωστές…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ