Σκουτέρης σε Δεμέστιχα: «Ήμουν αντίθετος στη δημοσίευση της απόφασης για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός τα μεσάνυχτα»

Σκουτέρης σε Δεμέστιχα: «Ήμουν αντίθετος στη δημοσίευση της απόφασης για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός τα μεσάνυχτα»

Στη δημοσιότητα ήρθε το mail που έστειλε ο Δημήτρης Σκουτέρης στον Κωνσταντίνο Δεμέστιχα, στο οποίο αποκάλυψε τι ακριβώς έγινε κατά την έκδοση της απόφασης για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, μετά τα μεσάνυχτα της 11ης Μαρτίου.

Ο Δικαστής Δημήτρης Σκουτέρης έστειλε ένα mail στον συνάδελφό του και εισηγητή της Επιτροπής, Κωνσταντίνο Δεμέστιχα μία ημέρα μετά την έκδοση της περιβόητης απόφασης για τα γεγονότα στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός που έδωσε τη δυνατότητα στον Δικέφαλο του Βορρά να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ με την παρουσία φιλάθλων.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΙ» το εν λόγω mail βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, αφού εστάλη ανώνυμα στην αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και Γενική Επιθεωρήτρια Δικαστηρίων, Χρυσούλα Παρασκευά.

Πλέον είναι αντικείμενο έρευνας από την Αρεοπαγίτη Διονυσία Μπιτζούνη, που διεξάγει παράλληλα πειθαρχική προκαταρκτική για τρία μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, με την κατηγορία της προσβολής του κύρους της Δικαιοσύνης.

Αναλυτικά το περιεχόμενο του mail Σκουτέρη:

«Δες Κωστή και αυτό το δημοσίευμα (αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΑΕΚ) και ποσό άδικο είναι για μένα που ήμουν ο μόνος από τους πέντε μας που έλεγα ότι πρέπει να δημοσιεύσουμε διατακτικό τη Δευτέρα το πρωί για μη διαταράξουμε την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί και υπό την οποία θα έπαιζαν οι ομάδες.

Δες ποσό αντεστραμμένα παρουσιάζει τα πράγματα και πόσο εσφαλμένη εικόνα δημιουργεί, ενώ ήμουν ο μόνος που σας έλεγα ότι δεν πρέπει να δημοσιεύσουμε την απόφαση γρήγορα. Για αυτό θα καταχωρίσω στο τέλος της απόφασης την προφορική ψηφοφορία που κάναμε για το πότε πρέπει να δημοσιεύσουμε και το τι πρότεινε ο καθένας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ