Κοσμάς: «Ορισμοί μόνο μέσω ΚΕΔ»

Κοσμάς: «Ορισμοί μόνο μέσω ΚΕΔ»

Τι είπε ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των Big-4 με τους Μπένετ και Μπαλτάκο.

Τη θέση της ΑΕΚ επανέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της Ενωσης, Γιώργος Κοσμάς, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των Big-4 με τους Στιβ Μπένετ και Τάκη Μπαλτάκο. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κοσμάς: «οποιοσδήποτε ορισμός γίνεται μόνο μέσω της ΚΕΔ και της ΕΠΟ».

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Προσπαθούν να το καταστρέψουν επειδή δεν μπορούν να το κάνουν δικό τους. Ο κ. Μελισσανίδης κι η ΑΕΚ εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στους θεσμούς του ποδοσφαίρου. Έγινε σαφές ότι οποιοσδήποτε ορισμός γίνεται μόνο μέσω της ΚΕΔ και της ΕΠΟ. Μακριά από ορισμούς από ανθρώπους που έχει αποβάλει το ποδόσφαιρο, όπως ο κύριος Κλάτενμπεργκ», ανέφερε και συνέχισε:

«Η ΑΕΚ θέλει καθαρό ποδόσφαιρο. Είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα όλων των εποχών, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το διεκδικούν τέσσερις ομάδες. Όλοι πρέπει να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο από την τοξικότητα και τους οπαδούς. Η ΑΕΚ εμπιστεύεται, επαναλαμβάνω, τους θεσμούς, τους προστατεύει και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τελειώσει ομαλά το πρωτάθλημα», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ