Η αποκάλυψη του Γκαγκάτση για τον elite διαιτητή του Μπένετ

Η αποκάλυψη του Γκαγκάτση για τον elite διαιτητή του Μπένετ

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ επανέλαβε τις θέσεις του Δικεφάλου και μίλησε για όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση των Big-4 με τους Μπαλτάκο και Μπένετ.

Μετά από τέσσερις ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση των Big-4 με τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, επανέλαβε τις θέσεις του Δικεφάλου και αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Στιβ Μπένετ έδειξε στους εκπροσώπους των ομάδων ένα μήνυμα, στο οποίο σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο αρχιδιαιτητής, ένας ξένος διαιτητής κατηγορίας elite αυτοπροτάθηκε για να σφυρίξει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι λες οι ομάδες ζήτησαν από τον Στιβ Μπένετ να πει το όνομα του διαιτητή, που φέρεται να αυτοπροτάθηκε, αλλά ο Βρετανός το κράτησε για τον εαυτό του.

Οσα είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης:

Μετά από μια τετραώρη συνάντηση συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Ο κ. Σαββίδης εξέφρασε πως παρά τα σφοδρά παράπονα που έχουμε τη συγκεκριμένη σεζόν από τη διαιτησία με αποκορύφωμα το ματς με τον Αστέρα Τρίπολη πως εκφράζουμε τη στήριξη μας στον κ. Μπένετ και στην ΚΕΔ για να τελειώσει ομαλά η σεζόν.

Εξέφρασε την άποψη πως ο μόνος θεσμικός φορέας που μπορεί να φέρει ξέρουν διαιτητές και να σχετίζεται με οτιδήποτε έχει σχέση με τους διαιτητές στην Ελλάδα είναι η ΚΕΔ. Καμία ομάδα, καμία λίγκα, δεν μπορεί να συμμετέχει σε αυτό.

Από εκεί και πέρα είχαμε μια σοκαριστική καταγγελία/αποκάλυψη από τον κ. Μπένετ που μας έδειξε στην οθόνη μήνυμα από διαιτητή ξένο χωρίς να φαίνεται το όνομα του ο οποίος αυτοπροτάθηκε να έρθει στο παιχνίδι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη. Η καταγγελία είναι σοβαρή.

Στη συνέχεια ο κ. Μπένετ, απ’ όσα μας είπε πάντα, ανέφερε στον συγκεκριμένο ρέφερι πως έχει βρει διαιτητές για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά ο διαιτητής εξέφρασε την επιθυμία να αλλάξουν αυτοί οι διαιτητές και να έρθει ο ίδιος, ο οποίος δεν ξέρουμε ποιος είναι. Και εν συνεχεία αφού αρνήθηκε να αλλάξει οποιοσδήποτε διαιτητής τον ρώτησε τι εθνικότητας είναι οι διαιτητές, φαίνεται σε όλους πολύ ύποπτο αυτό.

Ο κ. Σαββίδης εξέφρασε την σφοδρή επιθυμία του αυτή η καταγγελία να φτάσει ως το τέλος. Ο κ. Μπένετ μας είπε πως έχει αναφερθεί στην UEFA για αυτό το κομμάτι γιατί μας φαίνεται ύποπτο πως ένας διαιτητής αυτοπροτείνεται να διατητεύσει ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Καταλαβαίνετε πως αυτά δεν γίνονται ούτε στο Τσιμπουτί, όχι στην Ελλάδα.

Είναι σφοδρή επιθυμία όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ αυτή η υπόθεση να φτάσει ως το τέλος. Σεβόμαστε τον κ. Μπένετ που δεν ήθελε να αποκαλύψει το όνομα του διαιτητή, επειδή υπάρχουν και προσωπικά δεδομένα. Αλλά είναι επιθυμία όλων μας να παραπεμφεί παραδειγματικά και από την UEFA. Δεν μας είπε, δεν ξέρει. Μας έδειξε το μήνυμα στην οθόνη πως μόνος του κάλεσε τον κ. Μπένετ και ζήτησε να διατητεύσει. Έχετε ακούσει ποτέ ξανά να αυτοπροτείνεται διαιτητής.

Στο σημείο που συμφωνήσαμε για τους ορισμούς να οριστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι διαιτητές και ή το δυνατόν elite στα ματς του big-4. Η επιθυμία του ΠΑΟΚ από 25-26 elite να διαιτητεύσουν τα επόμενα ντέρμπι. Μια επιστολή που θα μπορούσε να υπογράψει ο Μπαλτάκος, ο Μπένετ και οι τέσσερις ιδιοκτήτες και να σταλεί στον κ. Τσέφεριν για να έρθουν καλύτεροι διαιτητές. Δεν επετεύχθη αυτή η συμφωνία».

Εμείς είμαστε σύλλογος και εκπροσωπούμασταν οι έξι σύλλογοι των playoffs. Δεν μπορούμε εμείς να διαλέγουμε διαιτητές. Και ο κ. Κλάτενμπεργκ πέρυσι έκανε τον προγραμματισμό για όλο το μήνα. Αυτό είναι θέμα του κ. Μπένετ δεν είναι δικό μου».

Για την ατάκα του Αχιλλέα Μπέου πως οι τέσσερις μεγάλοι μαλώνουν για το πρωτάθλημα:

Και οι τέσσερις θέλουμε το πρωτάθλημα, φυσιολογικό δεν είναι; Το θέλουμε και εννοείται πως θα κάνουμε ότι καλύτερο αγωνιστικά. Δεν τσακωνόμασταν όπως το αναφέρατε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ