Με Πάλμα, Ενκουλού και Μαζικού η προπόνηση – Άσχημα τα νέα για τον Ρουπ

Με Πάλμα, Ενκουλού και Μαζικού η προπόνηση – Άσχημα τα νέα για τον Ρουπ

Σε φουλ ρυθμούς ενόψει Ολυμπιακού προπονήθηκαν οι, Πάλμα, Ενκουλού και Μαζικού για τον Άρη, δυσάρεστα τα νέα για τον Ρουπ.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play-Offs κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο την ερχόμενη Κυριακή (21:00), με τον Τόλη Τερζή να βλέπει τους Πάλμα, Ενκουλού και Μαζικού να προπονούνται σήμερα σε φουλ ρυθμούς, ενώ απόψε αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Διαβάστε επίσης: Διατεθειμένη να τα… σκάσει για τον Μπραχίμ Ντίαθ η Μίλαν

Από εκεί και πέρα τα νέα για τον Λούκας Ρουπ δεν είναι καλά. Ο Γερμανός εξετάστηκε στην πατρίδα του από δικό του γιατρό, ο οποίος σε συνεννόηση με το «κίτρινο» team, συνέστησε να μείνει εκτός για τρεις με τέσσερις εβδομάδες γιατί αν μπει… υπάρχει κίνδυνος υποτροπής εξαιτίας του ιστορικού που έχει για τον τραυματισμό του.

Στα της απογευματινής προπόνησης, αυτή περιελάμβανε προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και τακτική.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ολοκληρώσει αύριο την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» με πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι της 2ης στροφής των Play-Offs.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ