Κουλιεράκης: «Η ΑΕΚ θα μας έχει διαβάσει, είμαστε όμως αποφασιμένοι»

Κουλιεράκης: «Η ΑΕΚ θα μας έχει διαβάσει, είμαστε όμως αποφασιμένοι»

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης σε δηλώσεις του, έδειξε το πόσο περιμένουν όλοι στον ΠΑΟΚ το ντέρμπι της Τούμπας (2/4) κόντρα στην ΑΕΚ.

Το ντέρμπι των Δικεφάλων κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, είναι αυτό που τραβάει τα βλέμματα για την 2η αγωνιστική των playoffs της Superleague, με το διακύβευμα να είναι πολύ μεγάλο για όποιον βρεθεί στην πλευρά των ηττημένων. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, που αναμένεται να ξεκινήσει βασικός για τον ΠΑΟΚ στο κέντρο της άμυνας, σε δηλώσει που παραχώρησε στην κάμερα της NOVΑ, αναφέρθηκε στην πνευματική ετοιμότητα και την έντονη επιθυμία που υπάρχει στο στρατόπδο του Δικέφαλου του Βορρά για νίκη κόντρα στην Ένωση.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο νεαρός στόπερ για:

Διαβάστε επίσης: Τι «παίζει» με τα συμβόλαια των Γουόκαπ και Μπλακ…

Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε: «Μετά το ματς με τον Άρη πήγα στην Εθνική, είχα το μυαλό μου εκεί, δεν κατάφερα να την βοηθήσω δυστυχώς, αλλά τώρα είμαι υγιής και είμαι έτοιμος για αύριο».

Τη διακοπή του πρωταθλήματος και το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Σίγουρα η διακοπή μας έκανε καλό. Καταφέραμε να ξεκουραστούμε, έχουμε αυτοπεποίθηση, έχουμε κάνει καλά ματς και είμαστε έτοιμοι για αύριο. Σκεφτόμαστε το ματς με την ΑΕΚ μόνο, εννοείται ότι θέλουμε μόνο τη νίκη, είμαστε αποφασισμένοι και πρέπει να το δείξουμε από το πρώτο λεπτό μέσα στην Τούμπα»

Τα κακά αποτελέσματα μετά τις διακοπές: «Νομίζω αυτό έτυχε, αν είμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι θα πάρουμε την νίκη».

Το αν η αυριανή αναμέτρηση θα έχει ομοιότητες με το προηγούμενο νικηφόρο ντέρμπι στην Τούμπα κόντρα στην ΑΕΚ: «Είναι ένα ντέρμπι, θα είναι πολύ δυνατό ματς, όπως την προηγούμενη φορά, όλες οι ομάδες ψάχνουν τους βαθμούς. Δεν νομίζω ότι θα είναι διαφορετικό το ματς, θα έχει ένταση, η ΑΕΚ θα μας έχει διαβάσει καλύτερα, εμείς θα είμαστε όμως έτοιμοι».

Την απουσία του Λουτσέσκου από τον πάγκο, λόγω τιμωρίας: «Είναι σημαντικό να υπάρχει ο προπονητής στον πάγκο, αλλά θα υπάρχουν οι βοηθοί του κόουτς. Εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο, άλλωστε και ο προπονητής θα είναι στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ