Τα «φώτα» σε Τούμπα και Καραϊσκάκη

Τα «φώτα» σε Τούμπα και Καραϊσκάκη

Το ντέρμπι των Δικεφάλων είναι αυτό που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής των playoff της Superleague.

Το μεγάλο ντέρμπι των «Δικεφάλων» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που θα διεξαχθεί απόψε (21:00) ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής των playoffs της φετινής Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 57 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, παραμένοντας στο… κόλπο και διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες του να στεφθεί πρωταθλητής, με τον Δικέφαλο του Βορρά να προέρχεται από την μεγάλη νίκη επί του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Στα αγωνιστικά, ο Ρασβάν Λουτσέσκου, ο οποίος είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του στο ντέρμπι με τον Άρη και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του για την αποψινή αναμέτρηση, ενώ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Νάσμπεργκ και Κούρτιτς.

Διαβάστε επίσης: Πασαλίδης: «Ποια σωτηρία, εμείς κοιτάμε την πρώτη θέση»

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ είναι στην δεύτερη θέση με 60 βαθμούς ψάχνοντας το πρώτο της τρίποντο έπειτα από την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό και την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό.

Χωρίς τους Μουκουντί, Τομ Φαν Βέερτ και Πάολο Φερνάντες η «Ένωση», αλλά με Λιβάι Γκαρσία, Βίντα και Γκατσίνοβιτς.

Στο πρώτο χρονικά (18:00) παιχνίδι ο Παναθηναϊκός (62 βαθμ.) φιλοξενεί τον Βόλο στη Λεωφόρο θέλοντας να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, ελπίζοντας να χάσουν βαθμοί ΑΕΚ και Ολυμπιακός, προκειμένου να αυξήσει την υπέρ του διαφορά.

Στα αγωνιστικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες των Ιωαννίδη, Κουρμπέλη και Σπόραρ, ενώ εκτός έμεινε ο Πούχατς ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Τέλος στο ματς που κλείνει την δεύτερη αγωνιστική των play off ο Ολυμπιακός (59 βαθμ.) φιλοξενεί τον Άρη (21:00) με στόχο το τρίποντο που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην κορυφή, πριν το μεσοβδόμαδο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Όπως αναμενόταν ο Χάμες Ροντρίγκες έμεινε εκτός για το ματς με τον Άρη ενώ στην αποστολή δεν βρίσκεται ούτε ο Ντόι. Αντίθετα, μέσα είναι οι Εμβιλά και Μπιέλ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ