Πασαλίδης: «Ποια σωτηρία, εμείς κοιτάμε την πρώτη θέση»

Πασαλίδης: «Ποια σωτηρία, εμείς κοιτάμε την πρώτη θέση»

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης του ΟΦΗ, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο των Κρητικών.

Ο ΟΦΗ πέτυχε σπουδαίο διπλό επί του ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) με τους Κρητικούς να βγάζουν γρήγορα από το μυαλό τους το άγχος του υποβιβασμού, όπως δήλωσε ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ που αγωνίστηκε βασικός κόντρα στους Γιαννιώτες, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης έδωσε το κλίμα και τη νοοτροπία που επικρατεί πλέον στην ομάδα του:

Διαβάστε επίσης: Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη: Ο Χάμες και η έκπληξη (pic)

«Κανείς από εμάς δεν έχει στο μυαλό του ότι παλεύουμε για την σωτηρία, εμείς αυτό που θέλουμε είναι να βγούμε πρώτοι στα play out και αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για να βγούμε πρώτοι στα play out. Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι αλλά κάναμε μια πολύ καλή ομαδική προσπάθεια και ήρθε η νίκη.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ήρθαμε στα Γιάννενα, θα ακολουθήσουμε και στα επόμενα. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εξήγηση, πρέπει να διορθώσουμε την εικόνα στην έδρα μας όπου δεν τα πάμε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ