Μπακαμπού: «Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό»

Μπακαμπού: «Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό»

Όλα όσα δήλωσε ο Σεντρικ Μπακαμπού μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη.

Για την απογοήτευση στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά το 2-2 με τον Άρη μίλησε μετά το ματς ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Διαβάστε επίσης: Κρίσιμη μέρα για Κανός και Μπα

«Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη εξήγηση, γι’ αυτό που συνέβη, αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο πολλές φορές. Παρόλο που είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και νικούσαμε με δύο γκολ διαφορά, από ατομικά λάθη δεχθήκαμε δύο γκολ και έγινε αυτή η ανατροπή του αποτελέσματος. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο χωρίς να μπορείς να τα εξηγήσεις πολλές φορές. Αυτό που έχει σημασία είναι να το ξεπεράσουμε και να είμαστε καλοί στα επόμενα παιχνίδια γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας».

Υπήρχε πάρα πολλή απογοήτευση μέσα στα αποδυτήρια, όλοι είναι πολύ απογοητευμένοι για αυτή την ανατροπή. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να εκμεταλλευτούμε αυτή την απογοήτευση και να την κάνουμε δύναμη γιατί μένουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Έχουμε τη δυνατότητα, μπορούμε να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια, θα το κάνουμε, πρέπει απλά να το πιστέψουμε.

Υπήρχε κούραση σε πολλούς παίκτες από τα ταξίδια, δεν πρέπει όμως να ψάχνουμε για δικαιολογίες, η ομάδα μπήκε καλά στο παιχνίδι, κατάφερε να βάλει δύο γκολ, παίξαμε εντός έδρας και ήμασταν αρκετά καλοί. Στη συνέχεια συνέβη αυτό που συμβαίνει πολλές φορές στο ποδόσφαιρο, από ατομικά λάθη δεχθήκαμε δύο γκολ, δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό, πρέπει να κάνουμε μία επανεκκίνηση, να πιστέψουμε στον εαυτό μας, μπορούμε να το πετύχουμε και πρέπει να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ