Τι συμβαίνει με Μουκουντί στην ΑΕΚ

Τι συμβαίνει με Μουκουντί στην ΑΕΚ

Δύσκολα θα βρεθεί στο Πανθεσσαλικό ο Αρολντ Μουκουντί.

Μόνο τον Βόλο σκέφτονται στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ετοιμάζεται για την αυριανή μάχη στο Πανθεσσαλικό, στοχεύοντας στη δεύτερη διαδοχική νίκη στα playoffs.

Στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής, ο Αργεντινός τεχνικός θα κληθεί να διαχειριστεί και το μέτωπο των τραυματιών. Τα προβλήματα για την ΑΕΚ είναι πολλά, καθώς στη λίστα των απουσιών προστέθηκαν τα ονόματα των Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Νόρντιν Άμραμπατ.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή με Χάμες

Από εκεί και πέρα, ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει να δει την κατάσταση του Αρολντ Μουκουντί. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δεν προπονήθηκε ούτε χθες, με τις πιθανότητες συμμετοχής του στο αυριανό ματς του Πανθεσσαλικού να μειώνονται αισθητά.

Αντίθετα, αισιόδοξα είναι τα πράγματα για τον Πάολο Φερνάντες, που παρότι έκανε επέμβαση στην καρδιά, σήμερα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και έχει πιθανότητες να μπει στην αποστολή προσφέροντας μια έξτρα λύση μεσοεπιθετικά απέναντι στον Βόλο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως με τα τελευταία δεδομένα, ο Ρότα θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ελίασον είναι το φαβορί για τη θέση του δεξιού εξτρέμ. Παράλληλα, ο Αλμέιδα προσανατολίζεται να παρατάξει την ΑΕΚ με ένα κλασικό αμυντικό χαφ, στο πλευρό του τον Πινέδα και έναν εκ των Γκαρσία (που ίσως ακόμη δεν κρίνεται 100% έτοιμος για να βγάλει 90λεπτο) ή Τσούμπερ στην επίθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ