Λάζαρος: «Θέλω… καυτό Βικελίδης, θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη»

Λάζαρος: «Θέλω… καυτό Βικελίδης, θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δίνει το σύνθημα για ένα γεμάτο Βικελίδης κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τους παίκτες του Άρη να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο χορτάρι.

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό απόψε (5/4 και ώρα 19:30) στο Κλ. Βικελίδης για την 3η αγωνιστική των playoffs της Superleague, σε ένα ματς πολύ σημαντικό για διαφορετικούς λόγους για την κάθε ομάδα. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος των κίτρινων, αποτελεί έναν παίκτη που έχει το απρόβλεπτο και έχει αποδείξει πως του αρκεί μια φάση για να κρίνει τη ροή των μεγάλων ματς.

Αποτελεί ένα από τα όπλα της ομάδας του Τόλη Τερζή και σίγουρα όλοι οι οπαδοί που θα δώσουν το παρών στο γήπεδο περιμένουν πολλά πράγματα από αυτόν, κόντρα στην παλιά του ομάδα. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μίλησε στη NOVA πριν από το ματς και αναφέρθηκε στο πόση δύναμη δίνει στους παίκτες ένα γεμάτο και καυτό Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ φανέρωσε και την πνευματική κατάσταση των συμπαικτών του, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα.

Διαβάστε επίσης: Σπουδαία διάκριση για Μπακαμπού: Καλύτερος Αφρικανός ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη, πάνω από Μανέ και Σαλάχ!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Λάζαρος στην κάμερα της NOVA:

 Για την ισοπαλία του Άρη μέσα στο Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό:  «Ως αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό! Αυτό που εξέλαβα απευθείας, είναι ότι επέδρασσε πολύ θετικά στην ομάδα μας. Βλέπω τα αποδυτήρια. Ξέρω τι γίνεται μέσα σε αυτά, οπότε ξέρω τι λέω. Στο σημείο αυτό θέλω να πω ότι δεν θέλω να προχωρήσω σε κάποια ανάλυση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους οπαδούς της ομάδας:  «Θέλω, όμως, να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας. Βλέποντας τα αποδυτήρια μας και καταλαβαίνοντας σε ποια κατάσταση είναι οι συμπαίκτες μου, είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, γιατί τη θέλουμε όλοι! Αυτή, όμως, η προσπάθεια θέλει ώθηση από τους οπαδούς της ομάδας. Θέλω, λοιπόν, να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να συμβάλει στην προσπάθεια που θα κάνουμε. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη! Προσωπικά, όμως, θέλω να νιώσω ξανά το Κλ. Βικελίδης… καυτό, όπως ήταν στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε εδώ. Πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ