Νικολαΐδης για την επέτειο του φιλικού της ΑΕΚ με την Παρτιζάν: «Υπερήφανοι ως άνθρωποι, Έλληνες και Αεκτσήδες» (pic)

Νικολαΐδης για την επέτειο του φιλικού της ΑΕΚ με την Παρτιζάν: «Υπερήφανοι ως άνθρωποι, Έλληνες και Αεκτσήδες» (pic)

Με αφορμή τη συμπλήρωση 24 χρόνων από τότε που η ΑΕΚ αγωνίστηκε στην εμπόλεμη ζώνη του Βελιγραδίου με την Παρτιζάν, ο Ντέμης Νικολαΐδης τόνισε την περηφάνεια όλων για εκείνη τη μέρα.

Ήταν 7 Απριλίου του 1999 όταν η ΑΕΚ πήγαινε στο Βελιγράδι για να αγωνιστεί κόντρα στην Παρτιζάν. Εκείνη την εποχή βέβαια, μόνο ειρηνικό δεν ήταν το κλίμα στην περιοχή, με βόμβες να καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους από δυνάμεις του ΝΑΤΟ.

Διαβάστε επίσης: Όλα τα σενάρια για τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική – Από πρώτος μέχρι τέταρτος!

Η ΑΕΚ και η Παρτιζάν πάντως, όχι μόνο τις αψήφησαν, αλλά έστειλαν το δικό τους μήνυμα ειρήνης με… μπάλα. Παίζοντας δηλαδή ένα φιλικό, χωρίς να υπολογίσουν πολέμους και βόμβες.

Με αφορμή λοιπόν τη συμπλήρωσε 24 χρόνων από εκείνη την ιστορική μέρα για την Ένωση, ο Ντέμης Νικολαΐδης, παίκτης που είχε πάρει μέρος στον αγώνα, έστειλε το δικό του μήνυμα περηφάνειας μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο παλαίμαχος επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram: «Υπερήφανοι ως άνθρωποι, ως Έλληνες, ως ΑΕΚτσήδες», ντύνοντας το κείμενό του με μία φωτογραφία από εκείνη την ημέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ