Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Πολύτιμο «Χ» για τους Ηπειρώτες μέσα στο Περιστέρι

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Πολύτιμο «Χ» για τους Ηπειρώτες μέσα στο Περιστέρι

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να φύγει με έναν πολύτιμο βαθμό από το Περιστέρι, στην προσπάθεια που κάνει, να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 3η αγωνιστική των Play-Outs και κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να απομακρυνθεί από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Διαβάστε επίσης: O Mπαλτάκος μαρτυρά και μόνος του πόσο επικίνδυνος είναι!

Πλέον οι Ηπειρώτες είναι στους 24 βαθμούς με τη Λαμία (που παίζει τώρα) να έχει 23, ενώ στους 21 και στους 19 (στις τελευταίες θέσεις κοινώς), βρίσκονται Ιωνικός και Λεβαδειακός αντίστοιχα. Από την άλλη οι Περιστεριώτες παραμένουν 1οι στη βαθμολογία των Play-Outs με 34 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΣ χρειαζόταν περισσότερο τους βαθμούς από τους παίκτες του Κόλμαν και ξεκίνησε πιο επιθετικά χάνοντας ευκαιρία με τον Ροσέρο να πατάει στην αντίπαλη περιοχή στο 4ο λεπτό αλλά να κόβεται από την άμυνα των Περιστεριωτών.

Ο Ατρόμητος απάντησε με… γκολ. Το πρώτο συγκεκριμένα του Αγκιμπού Καμαρά στο 7ο λεπτό με συρτό σουτ ύστερα από ωραία πάσα του Κλωναρίδη. Με «φτερά στα πόδια» ο Ατρόμητος πίεσε και για 2ο τέρμα και αφού έχασε ευκαιρίες είδε τον ΠΑΣ τελικώς να ισοφαρίζει, με τον Παμλίδη να βγαίνει σε τετ α τετ με τον Γιαννιώτη ύστερα από λάθος της άμυνα τους Ατρόμητου και με σκαφτό σουτ στο 27′ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος πήρε τον έλεγχο με τον Ντε Μποκ στις καθυστερήσεις να χάνει ευκαιρία και τις δυο ομάδες τελικώς να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με το σκορ στο 1-1.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος είδε στο 49′ τον Τσιντώτα να διώχνει σουτ του Κούεν ενώ στο 57′ ένα άτσαλο γύρισμα του Σταματελόπουλου παραλίγο να κοστίσει, με τον Τσιντώτα να προλαβαίνει να διώξει τη μπάλα.

Στο 72′ ο Ρομπάιγ προσπάθησε να βρει τον Κλωναρίδη που έκανε «τσαφ» σε μονοκόμματο σουτ από καλή θέση, με τον Ατρόμητο να κλείνει την αναμέτρηση με δυο δοκάρια, ένα στο 87′, με τον Εραμούσπε να απομακρύνει λανθασμένα τη μπάλα πάνω στο οριζόντιο δοκάρι κι άλλο ένα στο 90+2′ με τον Ρομπάιγ με σέντρα σουτ να ξαναστέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Τσιντώτα. Τελικώς το 1-1 έμεινε, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με ένα πολύτιμο «Χ» στις αποσκευές τους.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Μαυρομμάτης, Χατζηισαϊας, Ντε Μποκ Γκονζάλες, Κούεν, Καμαρά- Κλωναρίδης, Ρομπάιγ, Κωτσόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Εραμούσπε, Πήλιος, Μπορταγκαράι, Τσαβός (52′ Μπακαδήμας), Τζίνο, Λιάσος, Ροσέρο, Τζίμας, Παμλίδης, Σταματελόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ