Απαρηγόρητος ο Κουέστα επισκέφθηκε τον Μπράμπετς στο νοσοκομείο (vid)

Απαρηγόρητος ο Κουέστα επισκέφθηκε τον Μπράμπετς στο νοσοκομείο (vid)

Ο τερματοφύλακας του Άρη τραυμάτισε άθελά του τον συμπαίκτη του και ζήτησε ειδική άδεια για να τον επισκεφθεί στο νοσοκομείο.

Έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό είχε ο Γιακούμπ Μπράμπετς ο οποίος κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης  του Άρη με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των Play-Offs, συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα των «κίτρινων» Χούλιαν Κουέστα, τραυματίστηκε και χρειάστηκε φορείο για να αποχωρήσει, με τον Τσέχο μάλιστα να είναι απαρηγόρητος ενώ δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια του.

Διαβάστε επίσης: Έσπασε όλα τα… ρεκόρ ο Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά έξι ήττες στη σεζόν μετά από 26 χρόνια

Το ίδιο απαρηγόρητος όμως ήταν ο και ο συμπαίκτης του Χουλιάν Κουέστα, αφού προφανώς και δεν το ήθελε που συγκρούστηκε μαζί του, για αυτό και μετά τη λήξη του αγώνα πήρε ειδική άδεια από την ομάδα για να τον επισκεφθεί στο νοσοκομείο και να δει πως είναι. Ο Κουέστα θα πάει κατευθείαν μετά στο αεροδρόμιο για να αποχωρήσει με την «κίτρινη» αποστολή για τη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως πως ο Μπράμπετς υπέστη κάταγμα στην 10η αριστερή πλευρά και θα παραμείνει νοσηλευόμενος στην Αθήνα, καθώς οι γιατροί συνέστησαν 24η παρακολούθηση της κατάστασης του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ