Τι αποφάσισαν στη Super League για Μπαλτάκο και Μπένετ

Τι αποφάσισαν στη Super League για Μπαλτάκο και Μπένετ

Ραγδαίες εξελίξεις στη Super League – Θα σταλεί επιστολή σε Μπένετ και Μπαλτάκο με ερωτήματα για τις συνθήκες αντικατάστασης των διαιτητών του αγώνα ΑΕΚ-Άρης.

Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, με τους εκπροσώπους των ομάδων να εγκρίνουν ομόφωνα το πρόγραμμα των πλέι οφ και πλέι άουτ.

Παράλληλα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο συνεταιρισμός μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία (σ.σ αποχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ και ψήφισε «Λευκό» η ΕΠΟ) να σταλεί θεσμική επιστολή προς τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, αλλά και προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, με τα ερωτήματα σε σχέση με τις συνθήκες αντικατάστασης των διαιτητών του αγώνα ΑΕΚ-Αρης.

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη τερματοφύλακας επαρχιακής ομάδας της Super League για ασέλγεια και κατοχή ναρκωτικών

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα των Stoiximan Super League Playoffs και Stoiximan Super League Playouts.

Κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. (αποχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ και ψήφισε «Λευκό» η ΕΠΟ), αποφάσισε όπως αποσταλεί θεσμική επιστολή προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ (κ. Bennett) και ΕΠΟ (κ. Μπαλτάκο), με τα ερωτήματα, σε σχέση με τις συνθήκες αντικατάστασης των διαιτητών του αγώνα ΑΕΚ-Άρης της 9ης Απριλίου, που τέθηκαν σε σχετικές επιστολές των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ Ολυμπιακός, προς τις ΠΑΕ-Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ