Παναθηναϊκός: Όλοι μέσα για την Τούμπα

Παναθηναϊκός: Όλοι μέσα για την Τούμπα

Με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης να ανακοινώνει την αποστολή για τον αγώνα της Τούμπας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την προπόνηση και την αποστολή:

Διαβάστε επίσης: Από τον «μαθητή» (Αρτέτα) στον «δάσκαλο» (Γκουαρντιόλα) με αγάπη!

«Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα των playoffs της Stoiximan Super League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ