ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Χρυσό βαθμό οι Αρκάδες στην Κρήτη

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Χρυσό βαθμό οι Αρκάδες στην Κρήτη

Στην Κρήτη ο ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης έμειναν στο 1-1 σε ένα μεστό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Κερδισμένοι οι Αρκάδες.

Στο Ηράκλειο το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης έληξε ισόπαλο με 1-1. Οι Αρκάδες πήραν χρυσό βαθμό στη μάχη της παραμονής και ξέφυγαν στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, αυτό που επηρέασε από νωρίς το παιχνίδι ήταν ο τραυματισμός του Τοράλ, που αποχώρησε στο 4ο λεπτό για να πάρει τη θέση του ο Μοσκέρα.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία μετά την 4η αγωνιστική των playouts της Superleague και η επόμενη αγωνιστική (pic)

Αυτή η αλλαγή νωρίς του Νταμπράουσκας, έμελλε τελικά να παίξει καθοριστικό ρόλο για την πορεία της αναμέτρησης, αφού ο Κολομβιανός Μοσκέρα άνοιξε το σκορ με συρτό τελείωμα μέσα από την περιοχή, μετά από ασίστ του Μπάκιτς, στο 25ο λεπτό του αγώνα.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Μπαρτόλο εκμεταλλεύτηκε την παράλληλη πάσα του Χεσκ και σε σχεδόν ανυπεράσπιστη εστία ισοφάρισε, με αριστερό σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, σε 1-1.

Το δεύτερο μέρος ήταν απόλυτα ισορροπημένο, με την κάθε ομάδα να εξαπολύει 6 σουτ προς το αντίπαλο τέρμα με τους Kρητικούς να έχουν 65% κατοχή, χωρίς όμως να μπορούν να την μετουσιώσουν σε επιπλέον ευκαιρίες.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Αστέρα Τρίπολης να παίρνει ένα πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής, φτάνοντας τους 29 (στους 25 ο Ιωνικός που αυτή τη στιγμή βρίσκεται μέσα στην επικίνδυνη ζώνη) και την επόμενη αγωνιστική θα επιδιώξει να τελειώσει το παιχνίδι της παραμονής κερδίζοντας τη Λαμία στην Τρίπολη.

Ο ΟΦΗ έφτασε τους 34 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση σε ισοβαθμία με τον Ατρόμητο. Οι Κρητικοί συμπλήρωσαν 4 παιχνίδια αήττητοι στα playouts εξαργυρώνοντας την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύουν στο Περιστέρι για να αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο.

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής (85΄Μαρινάκης), Τοράριρσον, Μεγιάδο (85΄Περέα), Ντιουσέ, Μπάκιτς (63΄Νέιρα), Τοράλ (4΄Μοσκέρα) (63΄Φελίπε), Ντίκο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνάφο (93΄Αλάγκμπε), Ιγκλέσιας, Τιλίκα (86΄Σάντα Φε), Μπαρτόλο (77΄Σίτο), Κρέσπι, Μπαράλες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ