Λεβαδειακός – Ιωνικός 2-2: Τη ματσάρα δεν τη «χ»άρηκε κανείς

Λεβαδειακός – Ιωνικός 2-2: Τη ματσάρα δεν τη «χ»άρηκε κανείς

Ισόπαλο το παιχνίδι στη Βοιωτία ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Ιωνικό (2-2), με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού, μετά τα αποτελέσματα στα άλλα ματς των πλέι άουτ.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στη Βοιωτία ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ιωνικό, για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2 και να βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού, μετά τα αποτελέσματα στους αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (3-2) και Λαμία – Ατρόμητο (1-0).

Οι Βοιωτοί, παρότι ανέτρεψαν το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου και προηγήθηκαν με 2-1 στην αρχή του δεύτερου μέρους, δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη απέναντι στον Ιωνικό, με αποτέλεσμα να βρίσκονται πλέον σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, όσον αφορά την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, καθώς είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 23 πόντους.

Διαβάστε επίσης: Ο Χάμες και η χωριάτικη σαλάτα 

Προτελευταίος με δύο πόντους περισσότερους ο Ιωνικός (25β.), με την ομάδα της Νίκαιας να ισοφαρίζει στα τελευταία λεπτά και να παίρνει έναν σημαντικό βαθμό στη Βοιωτία, αλλά και να «φράζει» τον δρόμο του Λεβαδειακού. Έναν βαθμό, όμως, που δεν τον χάρηκαν όσο θα ήθελαν οι φιλοξενούμενοι, μετά τις νίκες των ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμίας.

Μετά την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ, ο Ιωνικός είναι στο -1 από την 12η Λαμία και στο -2 από τον 11ο ΠΑΣ Γιάννινα. Την επόμενη αγωνιστική ο Λεβαδειακός παίζει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό (29/4), ενώ ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρώτο ημίχρονο στη Λιβαδειά δεν είχε πολλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν το έλεγχο του παιχνιδιού και να απειλούν πρώτοι στο 17’. Ο Νίκας πήρε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, αλλά ο Χουτεσιώτης του είπε «όχι» και κράτησε το μηδέν. Εννιά λεπτά αργότερα ο Ιωνικός, κόντρα στη ροή του αγώνα, έκανε το 1-0 με γκολάρα του Φαντιγκά! Ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενούμενων βρήκε χώρο και με σουτάρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκροφ για το 1-0. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 32’ είχαν ευκαιρία με τον Γερεμέγιεφ, αλλά και πάλι ο Χουτεσιώτης είπε «όχι» και ο Ιωνικός έκλεισε το πρώτο ημίχρονο, έχοντας το προβάδισμα στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ανέβασε στροφές και στο 50’ ισοφάρισε με τον Γερεμέγιεφ, ενώ στο 56’ οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή με τον Μεχία!

Το 0-1 με το οποίο πήγαν στην ανάπαυλα οι δύο ομάδες έγινε 2-1, με τους Βοιωτούς, όμως, στη συνέχεια να ρίχνουν την απόδοσή τους και να δίνουν την ευκαιρία στον Ιωνικό να απειλήσει και να ισοφαρίσει. Κάτι που τελικά έγινε στο 85’ με κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι.

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 2-2 και τις δύο ομάδες να είναι χαμένες, μετά τα αποτελέσματα των παιχνιδιών σε Γιάννενα και Λαμία.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Παζ, Μεχία (83’ Μπελμόντ), Χάμοντ(93’ Νταμπό), Νίκας, Γιαννιώτας (78’ Λούα Λούα), Γερεμέγεφ, Σαχπεκίδης (46’ Βρακάς).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Κάνιας (84’ Σοόυζα), Σάκιτς, Φαντιγκά (60’ Γούλερι), Σεμπά, Μάντζης, Μασάς (70’ Μάνος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ