Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ – Ποιους άφησε εκτός ο Ανιγκό

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ – Ποιους άφησε εκτός ο Ανιγκό

Οι επιλογές του Γάλλου προπονητή για το αυριανό παιχνίδι με την Ενωση στο «Γ. Καραϊσκάκης» (23/4, 21:00).

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (23/4, 21:00), για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στον Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Ζοσέ Ανιγκό ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με την Ενωση. Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Σαμασέκου, Γκάρι Ροντρίγκες και Μπουτούτσι, όπως επίσης και ο τραυματίας Κανός.

Διαβάστε επίσης: Ο Χάμες και η χωριάτικη σαλάτα 

Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Το βράδυ της Κυριακής (23/4, 21:00) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε το Σάββατο (22/4), με προπόνηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο κ. Ζοζέ Ανιγκό έκανε γνωστή την αποστολή για την αναμέρηση στο Φάληρο.

Οι επιλογές του είναι οι εξής:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ