Ζίβκοβιτς: «Να δείξουμε ότι είμαστε δυνατοί και να μπούμε για τη νίκη»

Ζίβκοβιτς: «Να δείξουμε ότι είμαστε δυνατοί και να μπούμε για τη νίκη»

Ο Σέρβος άσος μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και τόνισε τα στοιχεία που πρέπει να δείξει η ομάδα του για να κερδίσει.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική των Play-Offs της Super League σήμερα (20:00), και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μιλώντας στην κάμερα της NOVA τόνισε τα στοιχεία εκείνα που πρέπει να δείξει ο «δικέφαλος του Βορρά» για να πάρει τη νίκη στην Τούμπα.

Διαβάστε επίσης: Κάτοικος Τελ Αβίβ ο Μπάλντγουιν για ακόμα δυο χρόνια! (pic)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σέρβος άσος: 

Για την αγωνιστική απραξία λόγω του Πάσχα: «Αξιοποιήσαμε πολύ καλά αυτή τη διακοπή. Ξεκουραστήκαμε κάποιες μέρες, μετά προπονηθήκαμε πολύ καλά. Είμαστε έτοιμοι για να μπούμε στο παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Έχουμε αφήσει ό,τι έχει γίνει στο παρελθόν, κοιτάμε μπροστά. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τους βαθμούς κι αν είμαστε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Για τα προηγούμενα ματς με τον Παναθηναϊκό: «Είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Το ματς αυτό θα είναι ένα άλλο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να δείξουμε πόσο προετοιμασμένοι είμαστε μέσα στο γήπεδο, ότι είμαστε δυνατοί και να μπούμε μόνο για τη νίκη».

Για το ποια είναι η άποψή του για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα κι εμείς μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά. Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο, να δείξουμε πόσο καλά προετοιμασμένοι είμαστε και πιστεύω ότι θα το κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ