ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Αουγκούστο και Τάισον

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Αουγκούστο και Τάισον

Πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισαν οι δυο Βραζιλιάνοι μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό μέσα στην Τούμπα με 2-1 για την 5η αγωνιστική των Play-Offs της Super League και σαν να μην έφτανε αυτό, είδε και τους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον να νιώθουν ενοχλήσεις στον δικέφαλο και να μην λαμβάνουν καν μέρος στη σημερινή προπόνηση.

Διαβάστε επίσης: Κανένας κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τον Ολυμπιακό

Η κατάσταση των δυο Βραζιλιάνων άσων θα επανεκτιμηθεί αύριο, και θα αποφασιστεί κατόπιν, αν θα βρίσκονται στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Τετάρτη στην ΟΠΑΠ Αρένα (21:00). Από εκεί και πέρα κανονικά μέρος στην προπόνηση έλαβε ο Ζόαν Σάστρε ο οποίος αυτομάτως τίθεται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση με την Ένωση.

Όσον αφορά στα της προπόνησης, όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στο «τριφύλλι» χθες, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προπόνηση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.

Τέλος οι, Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.  Αξίζει να σημειώσουμε πως την Τρίτη οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας, και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για Αθήνα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ