Έρχεται στην Αθήνα για Κώτσιρα η Ρέιντζερς

Έρχεται στην Αθήνα για Κώτσιρα η Ρέιντζερς

Ο Γιάννης Κώτσιρας βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρέιντζερς που αναμένεται να στείλει άμεσα στην Αθήνα άνθρωπο για να τον παρακολουθήσει από κοντά.

Το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς για τον Γιάννη Κώτσιρα κρατάει εδώ και μήνες και είναι πλέον πολύ σοβαρό, ενόψει του προσεχούς καλοκαιριού, με τα σκωτσέζικα ΜΜΕ να επισημαίνουν πως ετοιμάζεται «ειδική αποστολή» ανθρώπου της ομάδας στην Αθήνα, προκειμένου να τσεκάρει τον διεθνή Έλληνα δεξιό μπακ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Glasgow world» η ομάδα της Γλασκώβης σχεδιάζει ταξίδι μέσα στις επόμενες μέρες για να παρακολουθήσει τον άσο του Παναθηναϊκού στα play off του ελληνικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Τον Ολυμπιακό δεν τον αδίκησαν χθες στο Καραϊσκάκη. Θέλησαν να τον εξοντώσουν.

«Ο προπονητής ανάπτυξης της πρώτης ομάδας της Ρέιντζερς, Χάρι Γουότλινγκ, πρόκειται να πετάξει στην Αθήνα για να αξιολογήσει τον Κώτσιρα σε έναν από τους επερχόμενους αγώνες του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ…» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα και συμπληρώνει πως:

«Η αποστολή του Γουότλινγκ έχει σχεδιαστεί για να εξακριβώσει εάν ο Κώτσιρας θα μπορούσε να χωρέσει στην ομάδα του προπονητή των Ρέιντζερς Μάικλ Μπιλ. Ο αρχηγός, Τζέιμς Ταβερνιέ, είναι ξεκάθαρα η πρώτη επιλογή του συλλόγου για το δεξί άκρο της άμυνας έχοντας υπογράψει επέκταση συμβολαίου νωρίτερα στη σεζόν.

Όμως ο Μπιλ θέλει περισσότερη δύναμη και βάθος στην ομάδα του κι ο Γουότλινγκ θα κάνει τη σχετική αναφορά για τον Κώτσιρα μόλις επιστρέφει από την Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ