Δυο νέες περιπτώσεις στη λίστα του Ολυμπιακού για προπονητή

Δυο νέες περιπτώσεις στη λίστα του Ολυμπιακού για προπονητή

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για τη νέα σεζόν και στη λίστα του προστέθηκαν δύο νέες περιπτώσεις...

O Ολυμπιακός θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να εξασφαλίσει την τρίτη θέση της βαθμολογίας, όμως την ίδια ώρα έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες την αναζήτηση προπονητή για να αναλάβει την ομάδα από το καλοκαίρι και μετά και πέρα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα φαίνεται πως προστέθηκαν στη λίστα των Πειραιωτών ακόμη δύο ονόματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», στον Ολυμπιακό κοιτάζουν και τις περιπτώσεις των Άλφρεντ Σρέντερ και Ντιέγκο Μαρτίνες για την άκρη του πάγκου τους. Στο λιμάνι επεξεργάζονται λεπτομερώς όλες τις περιπτώσεις που έχουν στη λίστα τους, προκειμένου να καταλήξουν στην καταλληλότερη επιλογή.

Τα δύο νέα ονόματα που ακούγονται λοιπόν για τον πάγκο των ερυθρόλευκων ήρθαν να προστεθούν σε αυτά των Τζενάρο Γκατούζο και Σέρχι Ρεμπρόφ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Ο 50χρονος Ολλανδός Άλφρεντ Σρέντερ, ήταν μέχρι πρότινος προπονητής του Άγιαξ, ενώ στο είχε διατελέσει μέχρι πέρσι και βοηθός του Έρικ Τεν Χαγκ που τώρα είναι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει πολλές παραστάσεις στην καριέρα του, ενώ εκτός του «Αίαντα» ήταν στη Χόφενχαϊμ αλλά και στην Κλαμπ Μπριζ πέρσι, με την οποία μάλιστα κατέκτησε και το πρωτάθλημα. Πλέον είναι ελεύθερος και αναζητάει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με διάφορα σενάρια να κάνουν λόγο ακόμη και για άμεση επιστροφή του στο Βέλγιο και την Μπριζ, προκειμένου να την οδηγήσει και στο φετινό τίτλο.

Ο έτερος κόοους που προστέθηκε στο… κάδρο του Ολυμπιακού είναι ο Αργεντινός, Ντιέγκο Μαρτίνες. Ο 44χρονος είναι προπονητής της Τίγκρε στην Αργεντινή εδώ και 2,5 χρόνια και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο. Στην αργεντίνικη ομάδα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, αφού πέρσι έφτασε μεχρι και τον τελικό πρωταθλήματος, αποκλείοντας τη Ρίβερ Πλέιτ, όμως εκεί ηττήθηκε από την Μπόκα Τζούνιορς.

Φέτος, τα πηγαίνει εξαιρετικά ξανά με την Τίγκρε, που είναι μια μικρομεσαία ομάδα στην Αργεντινή, παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο και μέσα σε έναν χρόνο από τη Β κατηγορία την έχει φέρει να παίζει στο Κόπα Σουνταμερικάνα, που είναι η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση στη Λατινική Αμερική μετά το Κόπα Λιμπερταδόρες. Το όνομα του «παίζει» για αρκετούς πάγκους τόσο στην Ευρώπη όσο και στη Λατινική Αμερική, με τον Ρικέλμε να ακούγεται πως τον έχει στο μυαλό του για να αναλάβει την Μπόκα Τζούνιορς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ