Άρης: Με τρία νέα πρόσωπα κόντρα στον Ολυμπιακό

Άρης: Με τρία νέα πρόσωπα κόντρα στον Ολυμπιακό

Οι Ματέο Γκαρσία, Εμπακατά και Ντουκουρέ επιστρέφουν στην ενδεκάδα στο σημερινό (26/4, 19.00) παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Με τρεις αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι με τον Βόλο, θα παρατάξει την ομάδα του ο Τόλης Τερζής στην σημερινή (26/4, 19.00) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Εμπακατά θα αντικαταστήσει τον τραυματία Οντουμπάζιο, στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Ματέο Γκαρσία τον Ιτούρμπε στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και ο Ντουκουρέ τον Ετέμπο στα χαφ. Αντίθετα, ο Ενκουλού θα μείνει στον πάγκο, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Εμπακατά θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μαζικού το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Πίρσμαν θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: H υποχρέωση του Ολυμπιακού και η τελευταία… εξεταστική

Οι Ντουκουρέ και Νταμπό θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Ματέο Γκαρσία δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Πάλμα αριστερά και ο Νταρίντα πίσω από τον Καμαρά που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Ιτούρμπε, Καμάτσο, Ετέμπο, Γκρέι, Ενκουλού, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος και Παναγίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ