Απίστευτα πράγματα στο «Κ. Βικελίδης»: Προκλήσεις από οπαδούς και παίκτες του Αρη

Απίστευτα πράγματα στο «Κ. Βικελίδης»: Προκλήσεις από οπαδούς και παίκτες του Αρη

Υβρεις και ρίψεις αντικειμένων από τους οπαδούς του Αρη - Σκληρά μαρκαρίσματα και προκλητική συμπεριφορά από τους παίκτες.

Ο Αρης επικράτησε του Ολυμπιακού στο «Κ. Βικελίδης» με 2-1 για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και «κλείδωσε» την έξοδο στο Europa Conference League.

Μια αναμέτρηση η οποία, όμως, στιγματίστηκε από την προκλητική συμπεριφορά των οπαδών και των ποδοσφαιριστών του Αρη απέναντι στους Ερυθρόλευκους. Οι οπαδοί του Αρη κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των παικτών της πειραϊκής ομάδας έριχναν συνεχώς αντικείμενα, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ζέσταμα των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη απόφαση του Νίκολα Μιλουτίνοφ

Υπήρξαν επίσης υβριστικές επιθέσεις καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ενώ μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού οι επίσημοι του συλλόγου του μεγάλου λιμανιού δέχθηκαν ύβρεις και ρίψεις αντικείμενα. Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 100 οπαδοί του Αρη μετά το τέλος του παιχνιδιού μπήκαν στο γήπεδο, όταν οι επίσημοι του Ολυμπιακού κατευθυνόντουσαν στα αποδυτήρια και επιτέθηκαν φραστικά στους ανθρώπους της πειραϊκής ομάδας, ενώ παράλληλα τους έριχναν αντικείμενα.

Προκλητικοί ήταν και οι ποδοσφαιριστές του Αρη, οι οποίοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έκαναν πολύ σκληρά μαρκαρίσματα στους Ερυθρόλευκους, με αποκορύφωμα τη συμπεριφορά του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο Αφρικανός επιθετικός, ο οποίος είδε την κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού προκαλούσε.

Τόσο λεκτικά όσο και με τη δύναμη που πηγαινε στα μαρκαρίσματα. Χαρακτηριστικές ήταν οι αντιδράσεις των Ερυθρόλευκων στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Αφρικανός έσπρωξε τον Θανάση Ανδρούτσο στο πλάγιο, προκαλώντας οργή στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ