Αρης: Ο Ετέμπο και τα ερωτηματικά για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Αρης: Ο Ετέμπο και τα ερωτηματικά για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Νιγηριανός χαφ αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα του κυριακάτικου (30/4) εκτός έδρας αγώνα, ενώ ο Τερζής δεν έχει αποφασίσει ακόμα για συγκεκριμένες θέσεις.

Στην τελική ευθεία θα μπει από σήμερα (28/4) η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο (30/4) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Τόλης Τερζής αναμένεται να κάνει και τις πρώτες του δοκιμές, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Ο Έλληνας τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στα δυο προηγούμενα παιχνίδια, με Βόλο και Ολυμπιακό. Δεν αναμένεται, μάλιστα, να κάνει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Ετέμπο στην ενδεκάδα. Ο Νιγηριανός πήρε «ανάσες» κόντρα στον Ολυμπιακό και αναμένεται να πάρει θέση στα χαφ, έχοντας μπροστά του, τους Νταμπό και Νταρίντα, ως εσωτερικούς μέσους στην τριάδα της μεσαίας γραμμής.

Αντίθετα, οι Γκαρσία και Ιτούρμπε διεκδικούν τη θέση στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, έχοντας τις ίδιες πιθανότητες, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Πάλμα θα αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά και ο Καμαρά στην κορυφή.

Οι Πίρσμαν και Ενκουλού είναι υποψήφιοι για τη θέση του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα. Σε ότι αφορά τα δυο άκρα της αμυντικής γραμμής, ο Εμπακατά θα καλύψει το δεξί και ο Μαζικού το αριστερό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ