Νέα σενάρια για Πάλμα!

Νέα σενάρια για Πάλμα!

Ποια ομάδα έχει στραμμένη την προσοχή της στον Λουίς Πάλμα του Άρη...

Ο Λουίς Πάλμα είναι το «Α» και το «Ω» του εφετινού Άρη. Η μία εντυπωσιακή εμφάνιση διαδέχεται την άλλη για τον 23χρονο άσο, που έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών συλλόγων του εξωτερικού.

Η εξαιρετική σεζόν του Πάλμα στα ελληνικά γήπεδα δεν έχει περάσει απαρατήρητη, με την Ρέιντζερς να έχει -εδώ και καιρό- σημειωμένο στο μπλοκάκι της το όνομα του ποδοσφαιριστή του Άρη.

Η ομάδα της Γλασκώβης παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Πάλμα και όπως αναφέρουν στη Σκωτία, θέλει να τελειώσει σύντομα την υπόθεση απόκτησής του.

Σημερινό (28/4) δημοσίευμα της ιστοσελίδας «footballinsider247», αναφέρει μεταξύ άλλων ότι… «ο Μάικλ Μπιλ πιέζει γι’ αυτή τη μεταγραφή παρότι πρόσφατα έχασε τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ρος Ουίλσον» και σημειώνει ότι η Ρέιντζερς θέλει να τελειώσει σύντομα αυτή η ιστορία ούτως ώστε να αποφύγει τον πλειστηριασμό και πιθανή εμπλοκή άλλων ομάδων.

«Ο Πάλμα είναι ο τελευταίος στόχος της Ρέιντζερς η οποία θέλει να μπει αποφασιστικά στην αγορά και να τελειώσει νωρίς με κάποιες δουλειές ούτως ώστε να συγκεντρωθεί για να πιάσει την βασική αντίπαλό της, Σέλτικ. Η Ρέιντζερς είδε από κοντά τον 23χρονο ο οποίος εντυπωσίασε τους scout κι αυτοί με τη σειρά τους εισηγήθηκαν την απόκτησή του στον Μπιλ», προσθέτει το δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ