Μπρινιόλι: «Να μην δώσουμε σημασία στο τι γίνεται έξω από τον αγωνιστικό χώρο»

Μπρινιόλι: «Να μην δώσουμε σημασία στο τι γίνεται έξω από τον αγωνιστικό χώρο»

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε για το ντέρμπι τίτλου κόντρα στην ΑΕΚ κάνοντας λόγο για προσοχή και συγκέντρωση στα όσα γίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

O Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στη Λεωφόρο αύριο (30/4 και ώρα 20:00), σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι που σε πολύ μεγάλο βαθμό θα κρίνει τον πρωταθλητή της σεζόν, αφού οι δύο ομάδες πηγαίνουν ισόβαθμες στην αναμέτρηση και τυχόν νικητής θα πάρει πολύ μεγάλο προβάδισμα, με λίγες αγωνιστικές να απομένουν.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, βασικός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, μίλησε για το ματς αυτό στην εκπομπή Sportshow, τονίζοντας τα σημεία που θα κάνουν τη διαφορά σε ένα ντέρμπι τίτλου κάνοντας λόγο για προσοχή και συγκέντρωση στα όσα γίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης: Τέλος εποχής για Μπακς και Αντετοκούνμπο; Οι τρεις πιθανοί προορισμοί του το καλοκαίρι του 2024

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Μπρινιόλι:

 Για τις σκέψεις του ενόψει της πολύ σημαντικής αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ: «Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και η σκέψη μας θα πρέπει να είναι μόνο σε όσα γίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Χρειάζεται να κάνουμε καλή δουλειά με τη μπάλα, να έχουμε συγκέντρωση, να έχουμε διαύγεια. Όλη η ομάδα να είναι εστιασμένη στον αγώνα και επαναλαμβάνω, να μην δώσουμε καμία σημασία στο τι γίνεται έξω από τον αγωνιστικό χώρο».

Για το πως περιμένει να εξελιχθεί το αθηναϊκό ντέρμπι: «Νομίζω ότι θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τη νίκη. Πιστεύω λοιπόν, πως η ομάδα που θα έχει τη μεγαλύτερη προσωπικότητα, τη μεγαλύτερη θέληση, τη μεγαλύτερη όρεξη, τη μεγαλύτερη επίσης ένταση στις μονομαχίες ένας εναντίον ενός, που δεν θα κάνει λάθη και δεν θα φοβηθεί, θα είναι η ομάδα η οποία θα κυριαρχήσει.

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία για τον αγώνα της Κυριακής, αν και δεν τελειώνουν όλα σ’ αυτό το παιχνίδι, μιας και υπολείπονται άλλοι τρεις αγώνες. Άρα το συγκεκριμένο δεν πρόκειται να είναι το τελευταίο παιχνίδι στο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ