Το μήνυμα του Ζοσέ Ανιγκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Κ19 του Ολυμπιακού (pic)

Το μήνυμα του Ζοσέ Ανιγκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Κ19 του Ολυμπιακού (pic)

Ο Ζοσέ Ανιγκό συνεχάρη την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος στην κατηγορία της.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία Κ19 μετά τη νίκη του επί του Βόλου με σκορ 4-0, επιστρέφοντας στην κορυφή έπειτα από έξι χρόνια.

Ο Ζοσέ Ανιγκό με ανάρτησή του στα social media θέλησε να συνεχάρη την ομάδα για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για να έρθει αυτή η πολύ σημαντική επιτυχία για τον Πειραϊκό σύλλογο.

Το μήνυμα του Ζοσέ Ανιγικό:

«Είναι μια επιτυχημένη πρόκληση. Είμαι πολύ περήφανος που έπειτα από έξι χρόνια από τον τελευταίο τίτλο η Κ19 του Ολυμπιακού είναι πρωταθλήτρια μπροστά από τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στο Youth League της επόμενης σεζόν. Ένας χρόνος σκληρής και καθημερινής δουλειάς για να φτάσει εκεί!

Συγχαρητήρια σε όλη την ακαδημία, τον Νταβίντ Μπουλανζέρ και τον Τόμας Μπενεντέτ, τους Γάλλους συναδέλφους μου. Στον προπονητή Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Στο προπονητικό σταφ και τους παίκτες που ποτέ δεν τα παράτησαν. Αυτή η σεζόν ήταν μια σκληρή μάχη. Τώρα είναι η ώρα της Κ17 και Κ15 που επίσης έχουν την προοπτική να κατακτήσουν τον τίτλο. Τι περήφανη μέρα να είσαι ο Διευθυντής των ακαδημιών του Ολυμπιακού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ