Καντουρί: «Κάποια πράγματα δεν δουλεύουν σωστά στον ΠΑΟΚ, χρειαζόμαστε επιθετικότητα και ένταση»

Καντουρί: «Κάποια πράγματα δεν δουλεύουν σωστά στον ΠΑΟΚ, χρειαζόμαστε επιθετικότητα και ένταση»

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί σε τηλεοπτικές δηλώσεις του αναφέρθηκε στα κακώς κείμενα του ΠΑΟΚ που πρέπει να διορθωθούν ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (30/4 και ώρα 20:00) τον Άρη για τα playoffs της Superleague στο κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον Δικέφαλο του Βορρά να θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στο… κόλπο για την 3η θέση του πρωταθλήματος.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί είναι και πάλι διαθέσιμος για το ματς και αναμένεται να δώσει ποιοτικά λεπτά συμμετοχής είτε ξεκινώντας ως βασικός είτε περνώντας ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μαροκινός, μιλώντας στην κάμερα της NOVA ενόψει του ντέρμπι τηε Θεσσαλονίκης, δεν κρύφτηκε και τόνισε τα πράγματα που δεν λειτουργούν καλά στα ματς για τον ΠΑΟΚ, δίνοντας σύνθημα νίκης μιας και η ομάδα του είναι ανώτερη από τους κίτρινους όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» για τον Μάρκο Σεφερλή: Αυτός ο ηθοποιός ήταν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του με την Έλσα Μιχαλακοπούλου

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τον εαυτό μας και να επιστρέψουμε στις εμφανίσεις και στην απόδοση που είχαμε πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Αυτές οι 3-4 συνεχόμενες ήττες μας έχουν αφαιρέσει αρκετά από την αυτοπεποίθηση που έχουμε και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Κάποια πράγματα δεν δουλεύουν σωστά, πρέπει να έχουμε λίγο περισσότερη επιθετικότητα, περισσότερη ένταση στο παιχνίδι μας και φυσικά να πάρουμε τα αποτελέσματα ώστε να επανέλθει αυτή η αυτοπεποίθηση και να επιστρέψουμε στα στάνταρντ που είχαμε πριν την έναρξη της post season».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη: «Είναι ένα παιχνίδι της πόλης, μια μάχη της πόλης, ένα σημαντικό παιχνίδι για την πόλη. Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν ο Άρης έρχεται στην Τούμπα είναι κάτι σαν το παιχνίδι της σεζόν για αυτούς. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Είδα πολύ ενέργεια στην προπόνηση, είδα καλή διάθεση οπότε θεωρώ ότι έχουμε καλύτερη ομάδα και εύχομαι να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Έχω αυτοπεποίθηση στην ομάδα ότι θα κάνει μία καλή εμφάνιση και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς τους οποίους κατά τη γνώμη μου αξίζουμε να πάρουμε γιατί είμαστε καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ