Άρης: Με κεκτημένη ταχύτητα και ψυχολογία στην Τούμπα

Άρης: Με κεκτημένη ταχύτητα και ψυχολογία στην Τούμπα

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να πετύχουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο σημερινό (30/4, 20.00) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ετέμπο αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα.

Θέλει να επιβεβαιώσει την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και στο σημερινό (30/4, 20.00) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Άρης, που προέρχεται από δυο σερί νίκες, επί των Βόλου και Ολυμπιακού. Οι κιτρινόμαυροι με νίκη στην Τούμπα, μπορούν να σφραγίσουν και μαθηματικά – σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης»- την 5η θέση και την έξοδο τους στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Τόλης Τερζής δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε ο Έλληνας τεχνικός, σκέφτεται να κάνει μια μόνο διαφοροποίηση στο βασικό σχήμα, με τον Ετέμπο αντί του Ντουκουρέ στα χαφ. Τη θέση στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής διεκδικεί και ο Ιτούρμπε, με τον Ματέο Γκαρσία, όμως,να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Εμπακατά θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μαζικού το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Πίρσμαν θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Οι Ετέμπο και Νταμπό θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, με τον Ματέο Γκαρσία στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, τον Πάλμα στην αριστερή, ενώ ο Νταρίντα θα αγωνιστεί πίσω από τον Καμαρά, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Όταν ο Άρης αμύνεται, τότε ο Τσέχος θα γίνεται τρίτος χαφ, δίπλα στους Ετέμπο και Νταμπό, με το σύστημα να αλλάζει σε 4-3-3. Στην αποστολή επέστρεψε μετά από δυο μήνες, περίπου και ο Ρουπ, που δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ