Συγχαρητήρια ανακοίνωση και προς τους διαιτητές του αγώνα με τον ΠΑΣ εξέδωσε ο Ιωνικός!

Συγχαρητήρια ανακοίνωση και προς τους διαιτητές του αγώνα με τον ΠΑΣ εξέδωσε ο Ιωνικός!

Μετά τον κόσμο, η διοίκηση των Νικαιωτών εξέδωσε νέα ανακοίνωση, στην οποία αυτή τη φορά ευχαρίστησε τον Βασίλη Φωτιά και τους υπόλοιπους ρέφερι της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ.

Ο Ιωνικός εξέδωσε κι άλλη ευχαριστήρια ανακοίνωση. Συγκεκριμένα μετά το «ευχαριστώ» στον κόσμο της ομάδας που έδωσε βροντερό «παρών» στην αναμέτρηση με τα Γιάννινα, η διοίκηση ευχαρίστησε και τον Βασίλη Φωτιά και τους υπόλοιπους ρέφερι στο ματς της 5ης στροφής των Play-Out, για την υποδειγματική τους διαιτησία.

Διαβάστε επίσης: Δείτε για ποια ομάδα μπήκε ξανά στο παρκέ ο Σχορτσανίτης (vid)

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Νικαιωτών:  

«Η ΠΑΕ Ιωνικός οφείλει να δώσει τα συγχαρητήρια της και να ευχαριστήσει τον Βασίλη Φωτιά και συνολικά την διαιτητική ομάδα για την απόδοσή τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε μια κρίσιμη και δύσκολη αναμέτρηση, κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και να κάνουν μια πολύ καλή διαιτησία. Λάθη πάντοτε θα γίνονται (αρκεί να μην επηρεάζουν το αποτέλεσμα), αλλά καταλαβαίνει κανείς πότε είναι ανθρώπινα και πότε υπάρχει δόλος.
Στον Ιωνικό γνωρίζουμε πως μέσα στο παιχνίδι είναι και η ήττα. Ξέρουμε να χάνουμε, ξέρουμε να το αποδεχόμαστε αυτό και οφείλουμε να παραδεχόμαστε το σωστό και το δίκαιο!

Μακάρι όλη τη χρονιά να είχαμε διαιτησίες σαν τη χθεσινή…».

Αξίζει να αναφερθεί πως αυτή, είναι η δεύτερη φορά που ο Ιωνικός ευχαριστεί δημόσια διαιτητές αγώνα, καθώς το είχε πράξει ξανά τον περασμένο Μάρτιο μετά από μια αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ