Δείτε για ποια ομάδα μπήκε ξανά στο παρκέ ο Σχορτσανίτης (vid)

Δείτε για ποια ομάδα μπήκε ξανά στο παρκέ ο Σχορτσανίτης (vid)

O Σοφοκλής Σχορτσανίτης παρά το γεγονός πως έχει αποσυρθεί από τα μπασκετικά παρκέ εδώ και 3 χρόνια, ξαναέπαιξε μπάσκετ για ομάδα...έκπληξη.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης επέστρεψε στο μπάσκετ μετά τις 18 Ιανουαρίου του 2020, κάνοντας ντεμπούτο με την φανέλα του Ιονίου Κέρκυρας.

Ο «Big Sofo», αποφάσισε να γυρίσει στα αγαπημένο του άθλημα μετά από 3 χρόνια αποχής, για να βοηθήσει τον Ιόνιο Κέρκυρας στα playoffs της ΕΣΚΑΒΔΕ με στόχο την άνοδο της Κερκυραϊκής ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η πρωταθλήτρια ομάδα της Κ19 και το ταλέντο που… ξεχειλίζει και στα μικρότερα κλιμάκια! (pics)

Στο παιχνίδι που ξαναέπαιξε μπάσκετ ο πρώην διεθνής σέντερ, η ομάδα του γνώρισε την ήττα από τη Δόξα Πύρρου Άρτας με 78-61 εκτός έδρας στα playoffs της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Ο Σχορτσανίτης είχε να παίξει μπάσκετ από έναν αγώνα του Ιωνικού απέναντι στον ΠΑΟΚ και τότε είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από το άθλημα.

Ο θηριώδης σέντερ, που κλείνει τα 38 του χρόνια τον Ιούλιο έκανε προπονήσεις με την ομάδα της Κέρκυρας από τις 24 Μαρτίου, προκειμένου να την βοηθήσει να πετύχει το μεγάλο στόχο της φετινής σεζόν στα playoffs, μετά το 16/16 στην κανονική περίοδο.

Στο παιχνίδι με την Δόξα Πύρρου Άρτας, ο «Big Sofo» σημείωσε 1 πόντο, μην μπορώντας να συνεισφέρει αρκετά στο σκοράρισμα για την ομάδα του, παρότι γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο.

Δείτε τον αγώνα ανάμεσα στις 2 ομάδες, με τη είσοδο του Σχορτσανίτη στο παρκέ να γίνεται στα 3:54 πριν το τέλος την 1ης περιόδου, στο 19:02 λεπτό του βίντεο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ