Ελεύθερος και ωραίος ο Πέλκας: Επιστρέφει στη Super League;

Ελεύθερος και ωραίος ο Πέλκας: Επιστρέφει στη Super League;

Η Φενέρμπαχτσε δεν θα κάνει χρήση της οψιόν για την ανανέωση του Δημήτρη Πέλκα ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος. Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και η επιθυμία του παίκτη.

Ο Δημήτρης Πέλκας μπορεί να αγωνίζεται ως δανεικός στη Χαλ τη φετινή σεζόν (26 συμ. 2 γκολ, 1 ασ.), ωστόσο τα δικαιώματά του ανήκουν στη Φενέρμπαχτσε. Ο διεθνής άσος πήρε μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ για την Τουρκία τον Οκτώβριο του 2020, υπογράφοντας συμβόλαιο για τρία χρόνια με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Στη συμφωνία υπήρχε όρος που προέβλεπε ανανέωση για ακόμη έναν χρόνο, αλλά η Φενέρ δεν έκανε χρήση του. Συγκεκριμένα, εφόσον ο τουρκικός σύλλογος ήθελε να τον ενεργοποιήσει, θα έπρεπε να το κάνει μέχρι και τις 30 Απριλίου. Δεν το έκανε κι έτσι ο Πέλκας είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: O ασταμάτητος Μπακαμπού, το νέο συμβόλαιο και εκεί που δεν… έφτασε ποτέ

Και εδώ μπαίνει ο ΠΑΟΚ καθώς είναι δεδομένο πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον ήθελε πολύ για τη νέα σεζόν. Και ο ίδιος ο παίκτης δεν θα ήταν αρνητικός σε μία επιστροφή αφού οι δεσμοί του με τους «ασπρόμαυρους» παραμένουν ισχυροί, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι παραπάνω. Ο Πέλκας έχει σε πρώτο πλάνο να συνεχίσει στο εξωτερικό και εφόσον δεν βρει κάτι καλό, τότε θα έχει σε πρώτο πλάνο την επιστροφή στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ