Κασάμι: Όταν βλέπει τον Βόλο… αφηνιάζει! (vid)

Κασάμι: Όταν βλέπει τον Βόλο… αφηνιάζει! (vid)

Εξαιρετικός ήταν ο Παϊτίμ Κασάμι κόντρα στον Βόλο. Ο μέσος του Ολυμπιακού ήταν όλα τα... λεφτά τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά για τους «ερυθρόλευκους».

Μια ευρεία νίκη σημείωσε ο Ολυμπιακός επί του Βόλου με 5-0 για τα Play-Offs της Super League έχοντας πολλούς σκόρερ με έναν εξ αυτών να ξεχωρίζει. Ο λόγος φυσικά για τον Παϊτίμ Κασάμι που όταν βλέπει την ομάδα της Μαγνησίας πραγματικά… αφηνιάζει. Έτσι λοιπόν όπως στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής των Play-Offs, και τώρα, ο Ελβετός μέσος ξεχώρισε στη μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων» κάνοντας τα ουσιώδη όντας και παραγωγικός σε όλες τις γραμμές. Τι ακριβώς λοιπόν έκανε ο Παϊτίμ;

Διαβάστε επίσης: Μήνυμα στήριξης από Αραούχο σε Αϊτόρ: «Δύναμη φίλε» (pic)

1.Ήταν παντού στο γήπεδο αμυντικά

Πίεζε τους αντίπαλους όσο δεν πήγαινε… Μπορούσες να τον δεις από τη θέση του μέσου ως αυτή του μπακ, να τρέχει ασταμάτητα, να μπλοκάρει το παιχνίδι των αντίπαλων και γενικότερα να μην τους αφήνει να πάρουν ανάσα.

2. Απέφευγε τις περιττές ενέργειες στο γήπεδο

Κοίταζε να δίνει γρήγορα τη μπάλα. Δεν φλυαρούσε με άσκοπες ντρίμπλες. Μοίραζε σωστά το παιχνίδι και γενικά απέφευγε την οποιαδήποτε περιττή κίνηση. Η ουσία στο ποδόσφαιρο είναι να κάνεις αυτά που πρέπει και να αποφεύγεις τα περιττά. Ο Κασάμι λοιπόν έπραττε αυτό ακριβώς.

3. Κράταγε μπάλα μέχρι να απελευθερωθεί συμπαίκτης του

Ο Παϊτίμ ναι μεν απέφευγε τις περιττές ενέργειες, όταν ωστόσο έβλεπε πως οι συμπαίκτες του πιέζονταν στον αγωνιστικό χώρο κράταγε ο ίδιος τη μπάλα μέχρι να απελευθερωθεί κάποιος για να του τη δώσει. Είτε με πλάτη, είτε με ντρίμπλα προσπαθούσε να μη χάσει την μπάλα, συνήθως τα κατάφερνε και όταν απελευθερώνονταν συμπαίκτης του, προωθούσε το παιχνίδι.

4. Ζήταγε μπάλα, έβλεπε γήπεδο, είχε καλές μακρινές μεταβιβάσεις

Γενικότερα ο 30χρονος την Κυριακή, έβλεπε γήπεδο, για αυτό και επί της ουσίας ήταν παντού. Δεν κρύβονταν, ζήταγε μπάλα, ενώ είχε και καλές μακρινές μεταβιβάσεις προς τα εξτρέμ της ομάδας των Πειραιωτών αλλά και προς το κέντρο της περιοχής. Γενικώς είχε σωστό build up.

5. Βρίσκονταν σε καίριες θέσεις και στην επίθεση – Σκόραρε

Είτε στα κόρνερ, είτε γενικότερα όταν βρίσκονταν στην επίθεση ο Ολυμπιακός, ο Παϊτίμ ήταν στο σωστό σημείο είτε για να σκοράρει, είτε για να δώσει ασίστ. Έχασε ευκαιρίες, έβαλε γκολ και γενικά έδειξε όλα του τα προσόντα.

Το έκανε και στο «Πανθεσσαλικό»

Όπως προείπαμε ο Κασάμι ήταν εξαιρετικός και στο «Παναθεσσαλικό» στην 1η αγωνιστική των Play-Offs. Είναι γενικά ένας ποδοσφαιριστής έμπειρος που γνωρίζουμε τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο. Ένας μέσος που όταν είναι σε καλή κατάσταση είναι σημείο αναφοράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ