Φερνάντες: «Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση για να μπορέσει να κερδίσει τα τρία επόμενα ματς»

Φερνάντες: «Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση για να μπορέσει να κερδίσει τα τρία επόμενα ματς»

Την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται έχει η ΑΕΚ για να κάνει το 3Χ3 σύμφωνα με τον Πάολο Φερνάντες.

Στην Cosmote TV μίλησε ο Πάολο Φερνάντες ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ θέλει να πάρει τρεις νίκες στα τελευταία ματς, με την ελπίδα στο τέλος όλα να πάνε καλά για την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται η φαρσοκωμωδία: Μετά το κάζο με τη Λάρισα, «βλέπουν» Λαμία και Αγρίνιο για τον τελικό στην ΕΠΟ

Όσα είπε ο Φερνάντες:

Για το 0-0 με τον Παναθηναϊκό:

«Είχαμε στο μυαλό μας και μπήκαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Με όλα όσα έγιναν, βέβαια, και όλα τα προβλήματα που είχαμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Με δεδομένα τα προβλήματα που είχαμε, η ισοπαλία ίσως ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για το πώς αισθάνεται η ομάδα:

«Πιστεύω ότι η ομάδα είναι ήρεμη. Έχουμε όρεξη να κερδίσουμε, θέλουμε να κερδίσουμε τα τρία επόμενα ματς. Όλοι στον ίδιο δρόμο, σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε».

Για την αγωνιστική συμπεριφορά της ΑΕΚ στα τρία τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος:

«Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας σαν ομάδα, είμαστε πολύ δεμένοι. Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση για να μπορέσει να κερδίσει τα τρία επόμενα ματς».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Από την πλευρά μας πιστεύω ότι θα είναι ένα παρόμοιο παιχνίδι με τα προηγούμενα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα όπως θέλουμε κι ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ