Άρης: Κίνητρο η βαριά φανέλα και οι οπαδοί του

Άρης: Κίνητρο η βαριά φανέλα και οι οπαδοί του

Δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην το έχει παλέψει ο Άρης και το ίδιο θα κάνει και στο αυριανό (7/5) με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τη νίκη να είναι μονόδρομος.

Οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν μεγάλο φαβορί την ΑΕΚ στο κυριακάτικο (7/3) παιχνίδι με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, προφανώς λόγω του κινήτρου που έχουν οι φιλοξενούμενοι, να μείνουν «ζωντανοί» στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Αλμέιδα: «Αν μου τα έλεγαν αυτά, θα υπέγραφα για 100 χρόνια»

Δεν είναι η πρώτη φορά, βέβαια, που προσφέρονται τέτοιες αποδόσεις σε αντιπάλους του Άρη. Υπήρχαν, μάλιστα και αυτοί που σε προηγούμενα παιχνίδια και ειδικά σε αυτά με τον Ολυμπιακό, προέτρεπαν και άλλους να ποντάρουν τα χρήματα τους στους ερυθρόλευκους. Ο Άρης τους «ξεφτίλισε», μαζί και την προπαγάνδα τους, εκεί που έχει σημασία, στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Τόλης Τερζής έχει αποφασίσει, σε μεγάλο βαθμό, για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει κόντρα στην ΑΕΚ και αναμένεται να χρησιμοποιήσει ότι καλύτερο διαθέτει. Η τελική επιλογή, των παικτών, βέβαια, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, όσο η νοοτροπία με την οποία θα κατέβει ο Άρης.

Μπορεί να έχει εξασφαλίσει την έξοδο του στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μπορεί να μη διεκδικεί το πρωτάθλημα, όπως η ΑΕΚ, έχει, όμως, ένα τεράστιο κίνητρο. Αυτό δεν είναι άλλο από τη βαριά φανέλα του και τον κόσμο του.

Ορισμένοι δεν θα πρέπει να κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, καθώς ο Άρης, μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο πάντα με στόχο τη νίκη, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτό επιτάσσει η ένδοξη ιστορία του, το μέγεθος του σαν σύλλογος και η δυναμική του κόσμου του.

Είναι τυχερός ο Παναθηναϊκός, γιατί έτσι θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο αυριανό (7/5) παιχνίδι ο Άρης. Είναι τυχερή η ΑΕΚ γιατί με το ίδιο κίνητρο και το ίδιο πάθος για τη νίκη, θα παίξουν οι κιτρινόμαυροι και στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής στη Λεωφόρο.

Ο Άρης δεν κάνει χάρες. Θα παίξει για την πάρτη του, για την ιστορία του, για τον κόσμο του. Θα παίξει για να κερδίσει. Στο γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης, μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

ΥΓ. Αυτή τη φορά το παιχνίδι ελπίζουμε να μην κριθεί από διαιτητικά λάθη αλλά από την απόδοση των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης. Γιατί είναι νωπές οι μνήμες…

ΥΓ1. Ο παίκτης που αγωνίζεται στη Σέριε Α, δεν είναι ο μοναδικός που βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Άρη. Οι άνθρωποι του οποίου έχουν προχωρημένες και άλλες περιπτώσεις, με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα να είναι αυτός που έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ